Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Speranta Nisporeni Prutul Vladesti
Zimbru Tactiek T1
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 8
45.6 gemiddelde waardering 50.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen solide


12e minuut.
Jus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mororaş is nu in balbezit. Andruh is nu in balbezit. Mororaş rent richting de bal. Mororaş schiet op doel. Ederee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Hobbock passt de bal met de wreef. Mérő is nu in balbezit. Naranji tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Naranji krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Mérő rent richting de bal. Mérő geeft een hoge lob. Daar is Prodan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daninos is nu in balbezit. Daninos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mororaş is nu in balbezit. Andruh rent richting de bal. Mororaş is nu in balbezit. Andruh is nu in balbezit. Andruh draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Huntelaar passt de bal in één keer door. Prodan onderschept slim de pass. Tissot geeft een hoge lob. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Şabanoğlu probeert naar een medespeler te passen. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar geeft de bal voor. Mérő is nu in balbezit. Mérő haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Inworp. Tissot met de inworp. Przesmycki probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit. Castillo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hobbock probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mérő de bal. Mérő met een sublieme pass. Huntelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap. Brumer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Khoury met een sublieme pass. Daar is Przesmycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przesmycki met een sublieme pass. Daninos bereikt de bal nog maar net als eerste. Daninos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Daninos probeert naar een medespeler te passen. Mérő rent richting de bal. Mérő met een sublieme pass. Huntelaar rent richting de bal. Huntelaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - Prutul Vladesti 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 58%, Prutul Vladesti 42%.
Speranta Nisporeni - Prutul Vladesti 0:1

47e minuut.
Mororaş rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hobbock. Mororaş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Clitman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Andruh rent richting de bal. Andruh haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Naranji onderschept slim de pass. Naranji met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Clitman de bal onder controle te krijgen. Fedorchea bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedorchea geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Clitman geeft een lange en hoge pass. Hobbock onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Naranji zal de hoekschop nemen. Mororaş maakt een snoekduik en kopt de bal. Ederee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Fedorchea kopt de bal weg. Poleac is nu in balbezit. Clitman speelt de bal door. Andruh bereikt de bal nog maar net als eerste. Andruh haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Migali komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Mérő onderschept slim de pass. Mérő passt de bal met de wreef. Misail bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo onderschept slim de pass. Castillo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Przesmycki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Przesmycki probeert naar een medespeler te passen. Tissot is nu in balbezit. Tissot geeft een lange en hoge pass. Huntelaar springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Przesmycki rent richting de bal. Przesmycki passt de bal met de wreef. Tissot rent richting de bal. Tissot geeft de bal voor. Huntelaar maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macarineţ heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Clitman rent richting de bal. Clitman passt de bal in één keer door. Fedorchea heeft problemen om de bal te vangen. Fedorchea geeft een lange en hoge pass. Mororaş maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Fedorchea is nu in balbezit. Fedorchea passt de bal in één keer door. Andruh is nu in balbezit. Andruh schiet op doel. Ederee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Speranta Nisporeni - Prutul Vladesti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 62%, Prutul Vladesti 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speranta Nisporeni - Prutul Vladesti 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

105e minuut.
Misail met een sublieme pass. Przesmycki speelt de bal door. Tissot rent richting de bal. Migali bereikt de bal nog maar net als eerste. Migali draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 59%, Prutul Vladesti 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speranta Nisporeni - Prutul Vladesti 1:1

110e minuut.
Khoury is nu in balbezit. Clitman met een sublieme pass. Fedorchea probeert naar een medespeler te passen. Andruh is nu in balbezit. Andruh draait met de bal, schiet en ... Ederee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Speranta Nisporeni 68%, Prutul Vladesti 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Speranta Nisporeni - Prutul Vladesti 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Huntelaar kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Mororaş zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ederee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
---
Castillo kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat. Brumer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
---
Andruh legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Ederee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
---
Migali neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
---
Misail zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ederee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Przesmycki neemt zijn aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
Naranji kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ederee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Speranta Nisporeni - Prutul Vladesti 2:1
---
Mérő kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Brumer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
---