Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Roma Balti Sasa, Grisa si Ion
Normal Tactiek 532D
39% Balbezit 61%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 44.5
average Schieten solid
poor Passen very good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Pohl passt de bal in één keer door. Ricardo is nu in balbezit. Lupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo onderschept slim de pass. Ricardo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:1

20e minuut.
Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Del Sole probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:2

22e minuut.
Didilică bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:3

30e minuut.
Didilică rent richting de bal. Ciubuc onderschept slim de pass. Ciubuc speelt de bal door. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:4

34e minuut.
Vîzîi geeft de bal voor. Ciubuc is nu in balbezit. Ciubuc passt de bal met de wreef. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Barbalias rent richting de bal. Barbalias passt de bal zonder na te denken. Pohl geeft een lange en hoge pass. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. Caraulinii kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Guranda geeft de bal voor. Inworp. Barbalias met een snelle inworp. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Caraulinii trapt de bal weg. Pohl kopt de bal weg. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Ciubuc schiet op doel. Caraulinii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Balti 63%, Sasa, Grisa si Ion 37%.
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:5

48e minuut.
Del Sole is nu in balbezit. Del Sole speelt de bal door. Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:6

50e minuut.
Daar is Guranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blajin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo onderschept slim de pass. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:7

51e minuut.
Barbalias zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pohl is nu in balbezit. Pohl probeert naar een medespeler te passen. Ricardo rent richting de bal. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Garin bereikt de bal nog maar net als eerste. Cuţu onderschept slim de pass. Cuţu geeft een hoge lob. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap. Caraulinii probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Caraulinii probeert naar een medespeler te passen. Vîzîi kopt de bal weg. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:8

65e minuut.
Lupan bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbalias verovert de bal door een tackle van achteren. Barbalias met een sublieme pass. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Caraulinii trapt de bal weg van het doel. Lupan heeft problemen om de bal te vangen. Pohl met een sublieme pass. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Leca bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole verovert de bal door een tackle van achteren. Del Sole geeft de bal voor. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc draait met de bal, schiet en ... Caraulinii bokst de bal weg.

71e minuut.
Ciubuc heeft problemen om de bal te vangen. Oneianu is nu in balbezit. Ciubuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciubuc passt de bal met de wreef. Pohl geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Cuţu geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Leca de bal onder controle te krijgen. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:9

76e minuut.
Barbalias met een snelle inworp. Ricardo is nu in balbezit. Ricardo passt de bal zonder na te denken. Ciubuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciubuc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:10

78e minuut.
Barbalias probeert naar een medespeler te passen. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc passt de bal zonder na te denken. Ricardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricardo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Doeltrap. Caraulinii trapt de bal weg van het doel. Barbalias kopt de bal weg. Ricardo rent richting de bal. Ricardo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:11

85e minuut.
Inworp. Barbalias met de inworp. Pohl speelt de bal door. Ricardo rent richting de bal. Ricardo schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Del Sole is nu in balbezit. Daar is Del Sole, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Del Sole geeft een hoge lob. Ricardo heeft problemen om de bal te vangen. Ricardo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roma Balti 75%, Sasa, Grisa si Ion 25%.
Roma Balti - Sasa, Grisa si Ion 0:11