Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Acorex Wine Holding` Orhei FC Dacia Chișinău
Normal Tactiek Dec`2022
46% Balbezit 54%
67% Spel op eigen helft 33%
1 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 37.5
poor Schieten good
poor Passen adequate
weak Verdedigen average


6e minuut.
El Gamasi is nu in balbezit. El Gamasi passt de bal in één keer door. Braghin is nu in balbezit. Braghin draait met de bal, schiet en ... Colteniuc werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Copiţa heeft problemen om de bal te vangen. Goremultă rent richting de bal. Goremultă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - FC Dacia Chișinău 0:1

7e minuut.
Calmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eremiţă. Eremiţă krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Braghin rent richting de bal. Braghin speelt de bal door. Copiţa is nu in balbezit. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Calmas de bal. Cabuşchin verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuşchin passt de bal met de wreef. Braghin rent richting de bal. Goremultă geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Burgoci geeft een lange en hoge pass. Beliţchi kopt de bal weg. Daar is Malaneţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Braghin is nu in balbezit. Braghin haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Sluţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Gamasi verovert de bal door een tackle van achteren. El Gamasi met een sublieme pass. Braghin rent richting de bal. Braghin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - FC Dacia Chișinău 0:2

31e minuut.
Beliţchi is nu in balbezit. Beliţchi passt de bal in één keer door. Burgoci probeert naar een medespeler te passen. Goremultă rent richting de bal. Goremultă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghin is nu in balbezit. Braghin passt de bal met de wreef. Goremultă is nu in balbezit. Goremultă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Orhei 70%, FC Dacia Chișinău 30%.
`Acorex Wine Holding` Orhei - FC Dacia Chișinău 0:2

50e minuut.
Klungelig pakt Burgoci de bal. Burgoci speelt de bal door. Al Daly bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă schiet op doel. Colteniuc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
El Gamasi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cabuşchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calmas met een sublieme pass. Al Daly is nu in balbezit. Al Daly draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
El Gamasi rent richting de bal. El Gamasi geeft de bal voor. Goremultă rent richting de bal. Goremultă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - FC Dacia Chișinău 0:3

65e minuut.
Cabuşchin probeert naar een medespeler te passen. Eremiţă is nu in balbezit. Eremiţă passt de bal zonder na te denken. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Goremultă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Cobelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgoci rent richting de bal. Burgoci probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Goremultă de bal. Goremultă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Burgoci geeft een lange en hoge pass. Beliţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghin onderschept slim de pass. Braghin draait met de bal, schiet en ... Colteniuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Acorex Wine Holding` Orhei - FC Dacia Chișinău 0:4

84e minuut.
Goremultă rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cabuşchin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Goremultă is nu in balbezit. Goremultă schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Goremultă bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Braghin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Acorex Wine Holding` Orhei 64%, FC Dacia Chișinău 36%.
`Acorex Wine Holding` Orhei - FC Dacia Chișinău 0:4