Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Soroceni` Chişinău LETS
Normal Tactiek AMICAL 3 ATK
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 29.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Mariţoi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Netiaga met een snelle inworp. Ghemu rent richting de bal. Ghemu draait met de bal, schiet en ... Costovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Soroceni` Chişinău - LETS 0:1

7e minuut.
Enico rent richting de bal. Enico speelt de bal door. Mariţoi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghemu draait met de bal, schiet en ... Costovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Oneianu geeft een lange en hoge pass. Copacii bereikt de bal nog maar net als eerste. Copacii passt de bal in één keer door. Enico geeft de bal voor. Daar is Petelca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Netiaga met de inworp. Oneianu bereikt de bal nog maar net als eerste. Oneianu geeft een hoge lob. Ghemu rent richting de bal. Ghemu passt de bal met de wreef. De bal raakt de paal. Costovici bokst de bal weg.

32e minuut.
Rujală rent richting de bal. Cozmalî onderschept slim de pass. Oneianu begaat een overtreding. Oneianu krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Ileaşenco rent richting de bal. Ileaşenco met een sublieme pass. Julea rent richting de bal. Olăraş onderschept slim de pass. Olăraş geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Lozovan is nu in balbezit. Copacii bereikt de bal nog maar net als eerste. Copacii passt de bal zonder na te denken. Lozovan is nu in balbezit. Lozovan schiet op doel. Costovici probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 47%, LETS 53%.
`Soroceni` Chişinău - LETS 0:1

81e minuut.
Costovici trapt de bal weg van het doel. Oneianu kopt de bal weg. Lozovan probeert de bal aan de voet te houden. Copacii bereikt de bal nog maar net als eerste. Copacii haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ileaşenco onderschept slim de pass. Rujală rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cozmalî. Rujală raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rujală kan niet meer verder spelen. Sievinen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Soroceni` Chişinău 47%, LETS 53%.
`Soroceni` Chişinău - LETS 0:1