Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MK Dons Dinamo87
MK 4-4-2 Tactiek 442
40% Balbezit 60%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.8 gemiddelde waardering 49.8
redelijk Schieten uitmuntend
redelijk Passen zeer goed
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov passt de bal in één keer door. Sivaram speelt de bal door. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Angheluţov probeert naar een medespeler te passen. Carnevale bereikt de bal nog maar net als eerste. Carnevale met een sublieme pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Piaçava geeft een lange en hoge pass. Sualmaz kopt de bal weg. Dočkal heeft problemen om de bal te vangen. Jaroszyński is nu in balbezit. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Sivaram speelt de bal door. Dočkal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch speelt de bal door. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Piaçava speelt de bal door. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch geeft een hoge lob. Cheşnoiu is nu in balbezit. Cheşnoiu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Carnevale passt de bal met de wreef. Angheluţov rent richting de bal. Angheluţov geeft een lange en hoge pass. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov probeert naar een medespeler te passen. Sârb rent richting de bal. Sârb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - Dinamo87 0:1

42e minuut.
Carnevale probeert naar een medespeler te passen. Dracula bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Angheluţov. Angheluţov krijgt een gele kaart. Dracula wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Dracula kan niet meer verder spelen. Hjortland komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Piaçava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram onderschept slim de pass. Sivaram met een sublieme pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Klungelig pakt Jaroszyński de bal. Balagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Balagan speelt de bal door. Sârb is nu in balbezit. Sârb draait met de bal, schiet en ... Bədirxanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 61%, Dinamo87 39%.
MK Dons - Dinamo87 0:1

49e minuut.
Hjortland is nu in balbezit. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb passt de bal met de wreef. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - Dinamo87 0:2

51e minuut.
Angheluţov kopt de bal weg. Daar is Becla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârb verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb schiet op doel. Bədirxanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - Dinamo87 0:3

57e minuut.
Sivaram geeft de bal voor. Orrego probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cheşnoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ... Bədirxanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - Dinamo87 0:4

57e minuut.
Cremer komt het veld opgelopen. Chouchane komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Epure is nu in balbezit. Sualmaz verovert de bal door een tackle van achteren. Sualmaz passt de bal zonder na te denken. Jaroszyński rent richting de bal. Jaroszyński haalt uit met een fantastische trap. bin Burhan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Cheşnoiu rent richting de bal. Bodzioch bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodzioch geeft een lange en hoge pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb draait met de bal, schiet en ... Bədirxanlı bokst de bal weg.

71e minuut.
Angheluţov rent richting de bal. Angheluţov passt de bal met de wreef. Sârb rent richting de bal. Sârb draait met de bal, schiet en ... Bədirxanlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - Dinamo87 0:5

74e minuut.
Angheluţov passt de bal met de wreef. Bodzioch is nu in balbezit. Klungelig pakt Bodzioch de bal. Bodzioch geeft een hoge lob. Sârb krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Becla probeert de bal aan de voet te houden. Cremer is nu in balbezit. Cremer geeft de bal voor. Sârb krijgt zijn hoofd ertegen. Bədirxanlı probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Angheluţov passt de bal zonder na te denken. Sivaram bereikt de bal nog maar net als eerste. Sivaram passt de bal in één keer door. Angheluţov is nu in balbezit. Angheluţov geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cheşnoiu rent richting de bal. Cheşnoiu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MK Dons - Dinamo87 0:6

89e minuut.
Sualmaz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Langiller komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Hjortland is nu in balbezit. Angheluţov verovert de bal door een tackle van achteren. Angheluţov speelt de bal door. Sârb is nu in balbezit. Sârb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MK Dons 66%, Dinamo87 34%.
MK Dons - Dinamo87 0:6