Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF_Real_Madrid_1902 M@nchester united stars fc
Normal Tactiek adik 1-1
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
1 Doelpogingen 34
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
22.5 gemiddelde waardering 60.3
slecht Schieten formidabel
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen goed


11e minuut.
Kofidis geeft een lange en hoge pass. Daar is Nacu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco geeft de bal voor. Calaşnic krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:1

13e minuut.
Calaşnic heeft problemen om de bal te vangen. Calaşnic passt de bal met de wreef. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap. Caramalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:2

16e minuut.
Vaghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Christofileas verovert de bal door een tackle van achteren. Christofileas geeft de bal voor. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen. Caramalac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:3

17e minuut.
Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco geeft een hoge lob. Agadjanian probeert de bal aan de voet te houden. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Doknić rent richting de bal. Doknić met een sublieme pass. Brabecean is nu in balbezit. Ciumacenco verovert de bal door een tackle van achteren. Ciumacenco schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Susanu is nu in balbezit. Timmer geeft een hoge lob. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:4

21e minuut.
Calaşnic speelt de bal door. Doknić is nu in balbezit. Cirolini probeert naar een medespeler te passen. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:5

25e minuut.
Smîntînă controleert de bal met de borst. Cirolini rent richting de bal. Cirolini met een sublieme pass. Ciumacenco heeft problemen om de bal te vangen. Ciumacenco schiet op doel. Caramalac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Doknić is nu in balbezit. Doknić geeft een lange en hoge pass. Berthet controleert de bal met de borst. Berthet draait met de bal, schiet en ... Caramalac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:6

29e minuut.
Christofileas rent richting de bal. Christofileas geeft een lange en hoge pass. Calaşnic kopt de bal weg. Berthet heeft problemen om de bal te vangen. Berthet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Ciumacenco geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brabecean de bal. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet haalt uit met een fantastische trap. Caramalac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:7

34e minuut.
Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet rent richting de bal. Berthet probeert naar een medespeler te passen. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Caramalac probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Arsentii kopt de bal weg. Christofileas rent richting de bal. Vaghin begaat een overtreding. Vaghin krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Christofileas rent richting de bal. Christofileas geeft de bal voor. Cirolini rent richting de bal. Cirolini geeft de bal voor. Ciumacenco krijgt zijn hoofd ertegen. Caramalac bokst de bal weg.

42e minuut.
Daar is Agadjanian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Caramalac probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:8

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Caramalac niet meer kan verder spelen. Gurău komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid_1902 73%, M@nchester united stars fc 27%.
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:8

47e minuut.
Para geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirolini met de inworp. Doknić geeft een hoge lob. Calaşnic springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:9

49e minuut.
Daar is Marjine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doknić bereikt de bal nog maar net als eerste. Doknić speelt de bal door. Daar is Cirolini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cirolini geeft de bal voor. Gurău kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:10

51e minuut.
Cirolini rent richting de bal. Cirolini passt de bal met de wreef. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:11

53e minuut.
Kofidis met een snelle inworp. Cirolini rent richting de bal. Cirolini geeft de bal voor. Berthet maakt een snoekduik en kopt de bal. Gurău werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:12

55e minuut.
Berthet is nu in balbezit. Ciumacenco probeert naar een medespeler te passen. Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:13

57e minuut.
Calaşnic rent richting de bal. Calaşnic geeft een lange en hoge pass. Brabecean heeft problemen om de bal te vangen. Berthet is nu in balbezit. Berthet passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Ciumacenco heeft problemen om de bal te vangen. Ciumacenco geeft de bal voor. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap. Gurău maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:14

65e minuut.
Christofileas speelt de bal door. Cirolini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirolini geeft de bal voor. Berthet krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:15

66e minuut.
Kofidis met een snelle inworp. Christofileas bereikt de bal nog maar net als eerste. Christofileas geeft de bal voor. Doknić geeft een lange en hoge pass. Ciumacenco maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Gurău met een sublieme pass. Smîntînă heeft problemen om de bal te vangen. Calaşnic met een sublieme pass. Ciumacenco rent richting de bal. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berthet bereikt de bal nog maar net als eerste. Berthet schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Klungelig pakt Christofileas de bal. Christofileas geeft een hoge lob. Agadjanian controleert de bal met de borst. Berthet is nu in balbezit. Berthet haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Agadjanian geeft de bal voor. Doknić is nu in balbezit. Doknić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ciumacenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciumacenco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doknić geeft de bal voor. Berthet kopt de bal weg. Ciumacenco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumacenco draait met de bal, schiet en ... Gurău probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:16

82e minuut.
Timmer probeert naar een medespeler te passen. Cirolini rent richting de bal. Cirolini passt de bal in één keer door. Ciumacenco is nu in balbezit. Ciumacenco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:17

84e minuut.
Calaşnic geeft een hoge lob. Berthet is nu in balbezit. Brabecean legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berthet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Calaşnic neemt zijn aanloop. Gurău verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Calaşnic is nu in balbezit. Calaşnic draait met de bal, schiet en ... Gurău werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:18

86e minuut.
Kofidis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Nacu de bal. Para rent richting de bal. Calaşnic verovert de bal door een tackle van achteren. Calaşnic geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Vaghin is nu in balbezit. Christofileas verovert de bal door een tackle van achteren. Christofileas geeft de bal voor. Berthet rent richting de bal. Berthet draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Gurău probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Calaşnic bereikt de bal nog maar net als eerste. Calaşnic draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF_Real_Madrid_1902 77%, M@nchester united stars fc 23%.
CF_Real_Madrid_1902 - M@nchester united stars fc 0:19