Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Floarea Soarelui` Rezina Aurora Borealis
Normal Tactiek Котлета
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 40.6
zwak Schieten goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


6e minuut.
Covileac geeft een lange en hoge pass. Jijin is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Belivoi ... Strafschop! Jijin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jijin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Na een snelle pass probeert Găină de bal onder controle te krijgen. Maştaler is nu in balbezit. Maştaler passt de bal zonder na te denken. Jijin rent richting de bal. Jijin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Maştaler heeft problemen om de bal te vangen. Maştaler draait met de bal, schiet en ... Jijin rent richting de bal. Jijin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Floarea Soarelui` Rezina - Aurora Borealis 0:1

22e minuut.
Daar is Jijin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stiopin bereikt de bal nog maar net als eerste. Stiopin geeft de bal voor. Jijin rent richting de bal. Jijin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Voloh trapt de bal weg. Rudeţ kopt de bal weg. Daar is Găină, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jijin is nu in balbezit. Jijin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Covileac rent richting de bal. Covileac probeert naar een medespeler te passen. Jijin is nu in balbezit. Maştaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maştaler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Covileac rent richting de bal. Covileac speelt de bal door. Jijin is nu in balbezit. Jijin draait met de bal, schiet en ... Voloh probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Floarea Soarelui` Rezina - Aurora Borealis 0:2

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Maştaler de bal onder controle te krijgen. Maştaler geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dîmcenco de bal onder controle te krijgen. Jijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jijin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Rudeţ kopt de bal weg. Daar is Jijin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jijin met een sublieme pass. Maştaler rent richting de bal. Maştaler schiet op doel. Voloh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jijin is nu in balbezit. Jijin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Floarea Soarelui` Rezina - Aurora Borealis 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Floarea Soarelui` Rezina 70%, Aurora Borealis 30%.
`Floarea Soarelui` Rezina - Aurora Borealis 0:3

52e minuut.
Dîmcenco rent richting de bal. Maştaler onderschept slim de pass. Maştaler met een sublieme pass. Jijin is nu in balbezit. Jijin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Floarea Soarelui` Rezina - Aurora Borealis 0:4

70e minuut.
Buruian rent richting de bal. Buruian geeft een hoge lob. Canţîru kopt de bal weg. Nunu speelt de bal door. Aftinescu heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Wojtczak met een sublieme pass. Klungelig pakt Maştaler de bal. Dîmcenco is nu in balbezit. Maştaler onderschept slim de pass. Maştaler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Maştaler rent richting de bal. Maştaler passt de bal zonder na te denken. Wojtczak speelt de bal door. Jijin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jijin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maştaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Maştaler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rudeţ met de inworp. Covileac geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
`Floarea Soarelui` Rezina - Aurora Borealis 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Floarea Soarelui` Rezina 71%, Aurora Borealis 29%.
`Floarea Soarelui` Rezina - Aurora Borealis 0:5