Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Laredonax` Ungheni FC Dacia Buiucani
Normal Tactiek like a 3-5-2
36% Balbezit 64%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 49
slecht Schieten goed
waardeloos Passen solide
slecht Verdedigen goed


7e minuut.
Marşal probeert naar een medespeler te passen. Chiricenco speelt de bal door. Ciornii probeert naar een medespeler te passen. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ... Colibaba kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Colibaba trapt de bal weg van het doel. Espinel kopt de bal weg. Becciu met een sublieme pass. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:1

10e minuut.
Becciu speelt de bal door. Ciornii is nu in balbezit. Gheţilo verovert de bal door een tackle van achteren. Dağıstanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dağıstanlı speelt de bal door. Ciornii is nu in balbezit. Ciornii haalt uit met een fantastische trap. Colibaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Carpenschi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:2

14e minuut.
Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dağıstanlı de bal. Dağıstanlı passt de bal zonder na te denken. Ciornii rent richting de bal. Ciornii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:3

15e minuut.
Ciornii onderschept slim de pass. Espinel is nu in balbezit. Espinel geeft een hoge lob. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. Colibaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Burcă heeft problemen om de bal te vangen. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:4

16e minuut.
Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciornii passt de bal in één keer door. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Markiewicz is nu in balbezit. Markiewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cwalina probeert de bal met de borst te controleren. Cwalina geeft een hoge lob. Ciornii kopt de bal weg. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Carpenschi rent richting de bal. Ciornii verovert de bal door een tackle van achteren. Ciornii haalt uit met een fantastische trap. Colibaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:5

22e minuut.
Becciu probeert naar een medespeler te passen. Ciornii met een sublieme pass. Klungelig pakt Dağıstanlı de bal. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ... Colibaba werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kwiręg speelt de bal door. Carpenschi rent richting de bal. Dağıstanlı onderschept slim de pass. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. Colibaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:6

27e minuut.
Burcă bereikt de bal nog maar net als eerste. Burcă geeft een lange en hoge pass. Dağıstanlı met een sublieme pass. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciornii schiet op doel. De bal raakt de paal. Daar is Chiricenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Colibaba bokst de bal weg. Ciornii rent richting de bal. Ciornii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:7

28e minuut.
Colibaba trapt de bal weg. Becciu kan de bal niet met de borst controleren. Becciu met een sublieme pass. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ciornii kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Carpenschi geeft een hoge lob. Inworp. Markiewicz met een snelle inworp. Daar is Becciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becciu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Becciu is nu in balbezit. Becciu met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Ciornii de bal onder controle te krijgen. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Becciu met een sublieme pass. Marşal is nu in balbezit. Marşal probeert naar een medespeler te passen. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:8

35e minuut.
Marşal speelt de bal door. Daar is Becciu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Becciu speelt de bal door. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Cobzac rent richting de bal. Marşal onderschept slim de pass. Becciu geeft de bal voor. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciornii rent richting de bal. Ciornii haalt uit met een fantastische trap. Chiricenco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Doeltrap. Colibaba trapt de bal weg. Espinel kopt de bal weg. Ciornii rent richting de bal. Ciornii geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:9

43e minuut.
Markiewicz rent richting de bal. Kwiręg rent richting de bal. Kwiręg speelt de bal door. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciornii haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 94%, FC Dacia Buiucani 6%.
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:9

46e minuut.
Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı passt de bal met de wreef. Ciornii rent richting de bal. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı schiet op doel. Paal!

49e minuut.
Markiewicz speelt de bal door. Kwiręg is nu in balbezit. Kwiręg geeft een lange en hoge pass. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Dağıstanlı geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chiricenco de bal. Ciornii bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciornii haalt uit met een fantastische trap. Colibaba probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Espinel rent richting de bal. Espinel speelt de bal door. Daar is Ciornii, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Espinel met de inworp. Becciu met een sublieme pass. Daar is Gheţilo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marşal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Dağıstanlı probeert naar een medespeler te passen. Ciornii rent richting de bal. Carpenschi is nu in balbezit. Dağıstanlı onderschept slim de pass. Dağıstanlı schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ciornii is nu in balbezit. Ciornii schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:10

58e minuut.
Ciornii geeft een hoge lob. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı passt de bal zonder na te denken. Ciornii is nu in balbezit. Ciornii draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:11

61e minuut.
Becciu verovert de bal door een tackle van achteren. Becciu geeft de bal voor. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı geeft een hoge lob. Ciornii rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:12

63e minuut.
Gheţilo rent richting de bal. Ciornii verovert de bal door een tackle van achteren. Ciornii speelt de bal door. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:13

63e minuut.
Blaje verovert de bal door een tackle van achteren. Espinel rent richting de bal. Espinel passt de bal zonder na te denken. Dağıstanlı is nu in balbezit. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:14

66e minuut.
Becciu is nu in balbezit. Becciu probeert naar een medespeler te passen. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:15

71e minuut.
Kwiręg met een snelle inworp. Klungelig pakt Markiewicz de bal. Markiewicz geeft een lange en hoge pass. Ciornii is nu in balbezit. Ciornii draait met de bal, schiet en ... Colibaba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:16

73e minuut.
Espinel rent richting de bal. Espinel probeert naar een medespeler te passen. Ciornii rent richting de bal. Ciornii geeft een lange en hoge pass. Carpenschi verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Markiewicz neemt de hoekschop. Colibaba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ciornii maakt een snoekduik en kopt de bal. Dağıstanlı is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:17

74e minuut.
Ciornii rent richting de bal. Ciornii passt de bal zonder na te denken. Espinel rent richting de bal. Espinel geeft de bal voor. Daar is Dağıstanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dağıstanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dağıstanlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:18

79e minuut.
Kwiręg met een sublieme pass. Daar is Chiricenco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ciornii schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciornii krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Emmerson passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Carpenschi de bal. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı draait met de bal, schiet en ... Colibaba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:19

87e minuut.
Markiewicz kopt de bal weg. Dağıstanlı rent richting de bal. Dağıstanlı passt de bal met de wreef. Ciornii is nu in balbezit. Ciornii haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:20

88e minuut.
Leveneţ rent richting de bal. Markiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Markiewicz geeft de bal voor. Ciornii is nu in balbezit. Ciornii geeft een lange en hoge pass. Colibaba bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Laredonax` Ungheni 92%, FC Dacia Buiucani 8%.
`Laredonax` Ungheni - FC Dacia Buiucani 0:20