Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
`Basvinex` Criuleni BlackWolves
Normal Tactiek imper coach
38% Balbezit 62%
93% Spel op eigen helft 7%
0 Doelpogingen 47
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 59
weak Schieten formidable
unsatisfactory Passen excellent
weak Verdedigen good


1e minuut.
Dănescu probeert naar een medespeler te passen. Sesa geeft een lange en hoge pass. Cordonschi rent richting de bal. Vaitman is nu in balbezit. Vaitman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Robacki met een snelle inworp. Šumský rent richting de bal. Šumský met een sublieme pass. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cetu trapt de bal weg van het doel. Robacki kopt de bal weg. Bîstrîghin heeft problemen om de bal te vangen. Vaitman rent richting de bal. Vaitman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Vaitman probeert de bal met de borst te controleren. Vaitman probeert naar een medespeler te passen. Bîstrîghin is nu in balbezit. Bîstrîghin schiet op doel. Cetu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:1

8e minuut.
Robacki is nu in balbezit. Robacki passt de bal met de wreef. Vaitman rent richting de bal. Vaitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:2

9e minuut.
Inworp. Robacki met een snelle inworp. Šumský geeft een hoge lob. Vaitman krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:3

12e minuut.
Bîstrîghin geeft een hoge lob. Cordonschi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Craveţchi. Cordonschi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vaitman neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šumský geeft een lange en hoge pass. Vaitman maakt een snoekduik en kopt de bal. Cetu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:4

15e minuut.
Chilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilari probeert naar een medespeler te passen. Bîstrîghin heeft problemen om de bal te vangen. Bîstrîghin schiet op doel. Na een snelle pass probeert Corcodică de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Robacki zal de hoekschop nemen. Dănescu heeft problemen om de bal te vangen. Vaitman rent richting de bal. Vaitman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Atimoşcăi is nu in balbezit. Cornoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornoval passt de bal zonder na te denken. Cordonschi rent richting de bal. Cordonschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Robacki met een sublieme pass. Šumský speelt de bal door. Corcodică heeft problemen om de bal te vangen. Vaitman rent richting de bal. Vaitman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:5

24e minuut.
Inworp. Robacki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šumský rent richting de bal. Šumský geeft een hoge lob. Vaitman maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Vaitman rent richting de bal. Vaitman geeft een lange en hoge pass. Daar is Craveţchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:6

28e minuut.
Klungelig pakt Dănescu de bal. Cordonschi onderschept slim de pass. Cordonschi probeert naar een medespeler te passen. Vaitman is nu in balbezit. Vaitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:7

30e minuut.
Cordonschi heeft problemen om de bal te vangen. Vaitman rent richting de bal. Cordonschi speelt de bal door. Bîstrîghin rent richting de bal. Bîstrîghin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cetu met een harde bal richting middenveld. Robacki rent richting de bal. Robacki probeert naar een medespeler te passen. Bîstrîghin heeft problemen om de bal te vangen. Bîstrîghin geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitman rent richting de bal. Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi draait met de bal, schiet en ... Paal! Stînă rent richting de bal. Chilari verovert de bal door een tackle van achteren. Chilari geeft de bal voor. Daar is Vaitman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitman haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Robacki speelt de bal door. Šumský is nu in balbezit. Šumský passt de bal met de wreef. Bîstrîghin rent richting de bal. Bîstrîghin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Šumský probeert naar een medespeler te passen. Robacki bereikt de bal nog maar net als eerste. Robacki passt de bal met de wreef. Bîstrîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîstrîghin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Corcodică kopt de bal weg. Robacki probeert de bal met de borst te controleren. Robacki passt de bal met de wreef. Bîstrîghin rent richting de bal. Bîstrîghin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Cordonschi heeft problemen om de bal te vangen. Cordonschi met een sublieme pass. Vaitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Criuleni 92%, BlackWolves 8%.
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:8

46e minuut.
Vaitman heeft problemen om de bal te vangen. Bîstrîghin geeft een lange en hoge pass. Chilari geeft een hoge lob. Vaitman krijgt zijn hoofd ertegen. Cetu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:9

48e minuut.
Šumský probeert naar een medespeler te passen. Sesa met een sublieme pass. Vaitman rent richting de bal. Vaitman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:10

49e minuut.
Robacki is nu in balbezit. Robacki passt de bal met de wreef. Šumský probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaitman is nu in balbezit. Vaitman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Cornoval passt de bal zonder na te denken. Borbu geeft een hoge lob. Daar is Atimoşcăi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bîstrîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bîstrîghin geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vaitman probeert naar een medespeler te passen. Bîstrîghin is nu in balbezit. Bîstrîghin passt de bal zonder na te denken. Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Robacki geeft de bal voor. Cordonschi kopt de bal weg. Vaitman is nu in balbezit. Vaitman draait met de bal, schiet en ... Bîstrîghin probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Robacki geeft een lange en hoge pass. Vaitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi heeft problemen om de bal te vangen. Vaitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:11

63e minuut.
Vaitman geeft de bal voor. Craveţchi speelt de bal door. Daar is Chilari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chilari passt de bal zonder na te denken. Cordonschi is nu in balbezit. Paal! Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cordonschi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:12

67e minuut.
Chilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Dănescu speelt de bal door. Robacki speelt de bal door. Vaitman rent richting de bal. Vaitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:13

68e minuut.
Bîstrîghin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uşurelu begaat een overtreding. Bîstrîghin is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vaitman zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cordonschi is nu in balbezit. Cordonschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:14

70e minuut.
Šumský geeft een lange en hoge pass. Daar is Cornoval, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robacki speelt de bal door. Bîstrîghin heeft problemen om de bal te vangen. Bîstrîghin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Atimoşcăi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Robacki met de inworp. Šumský is nu in balbezit. Šumský geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Šumský heeft problemen om de bal te vangen. Šumský probeert naar een medespeler te passen. Vaitman rent richting de bal. Bîstrîghin is nu in balbezit. Bîstrîghin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:15

75e minuut.
Chilari met een sublieme pass. Borbu rent richting de bal. Borbu geeft de bal voor. Daar is Vaitman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cordonschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilari is nu in balbezit. Chilari geeft de bal voor. Vaitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:16

78e minuut.
Klungelig pakt Bîstrîghin de bal. Cornoval rent richting de bal. Šumský onderschept slim de pass. Bîstrîghin is nu in balbezit. Bîstrîghin speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bîstrîghin is nu in balbezit. Bîstrîghin geeft een lange en hoge pass. Craveţchi heeft problemen om de bal te vangen. Vaitman rent richting de bal. Vaitman schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Cetu trapt de bal weg van het doel. Chilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Chilari met een sublieme pass. Cordonschi rent richting de bal. Cordonschi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chilari met een snelle inworp. Šumský geeft een lange en hoge pass. Bîstrîghin springt en kopt de bal. Cetu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:17

82e minuut.
Uşurelu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gîrlă de bal. Vaitman bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaitman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:18

87e minuut.
Vaitman heeft problemen om de bal te vangen. Vaitman passt de bal in één keer door. Šumský probeert naar een medespeler te passen. Vaitman rent richting de bal. Vaitman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:19

88e minuut.
Corcodică kopt de bal weg. Šumský speelt de bal door. Robacki speelt de bal door. Daar is Vaitman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaitman draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: `Basvinex` Criuleni 93%, BlackWolves 7%.
`Basvinex` Criuleni - BlackWolves 0:19