Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. Paduricea Re@l M@drid
541 Tactiek 4321
47% Balbezit 53%
89% Spel op eigen helft 11%
0 Doelpogingen 24
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 47.6
average Schieten excellent
weak Passen good
good Verdedigen good


4e minuut.
Caldararu geeft de bal voor. Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahtin verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
De Angeli met een harde bal richting middenveld. Nemere probeert de bal met de borst te controleren. Ciudac is nu in balbezit. Ciudac geeft een lange en hoge pass. Yankov is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Ciudac neemt de hoekschop. Rozmysł kopt de bal weg. Klungelig pakt Linetty de bal. Yankov rent richting de bal. Yankov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:1

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. De Angeli trapt de bal weg van het doel. Daar is Ciudac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bahtin is nu in balbezit. Bahtin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ciudac bereikt de bal nog maar net als eerste. Stuttler begaat een overtreding. Ciudac raakt geblesseerd tijdens het duel. Grzymała met een snel genomen vrije trap. Yankov is nu in balbezit. Yankov schiet op doel. De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:2

25e minuut.
Houšťka rent richting de bal. Crişciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Ciudac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciudac geeft een hoge lob. Yankov krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Amoroso geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grzymała met de inworp. Caldararu geeft een hoge lob. Yankov krijgt zijn hoofd ertegen. De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:3

36e minuut.
Pelanskis onderschept slim de pass. Grzymała verovert de bal door een tackle van achteren. Grzymała geeft een hoge lob. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:4

39e minuut.
Rozmysł is nu in balbezit. Yankov rent richting de bal. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 91%, Re@l M@drid 9%.
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:4

59e minuut.
Cabanas geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caldararu met een snelle inworp. Rozmysł bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozmysł draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pelanskis onderschept slim de pass. Crişciuc verovert de bal door een tackle van achteren. Crişciuc geeft een lange en hoge pass. Yankov is nu in balbezit. Yankov schiet op doel. De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Segura speelt de bal door. Rozmysł met een sublieme pass. Minarik is nu in balbezit. Yankov verovert de bal door een tackle van achteren. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De Angeli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Yankov bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov draait met de bal, schiet en ... De Angeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:5

68e minuut.
Caldararu is nu in balbezit. Grzymała is nu in balbezit. Grzymała probeert naar een medespeler te passen. Yankov is nu in balbezit. Yankov draait met de bal, schiet en ... De Angeli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Cabanas onderschept slim de pass. Cabanas geeft een lange en hoge pass. Hrabra bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrabra geeft de bal voor. Yankov krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Rozmysł geeft een lange en hoge pass. Minarik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yankov is nu in balbezit. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De Angeli werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

82e minuut.
De Angeli trapt de bal weg van het doel. Grzymała kopt de bal weg. Klungelig pakt Cabanas de bal. Yankov rent richting de bal. Yankov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:6

88e minuut.
Klungelig pakt Bahtin de bal. Stuttler bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankov onderschept slim de pass. Yankov haalt uit met een fantastische trap. De Angeli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. Paduricea 86%, Re@l M@drid 14%.
F.C. Paduricea - Re@l M@drid 0:7