Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
UD Superiores San Jose fc.
Normal Tactiek Jose
47% Balbezit 53%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
20.1 gemiddelde waardering 33
weak Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


1e minuut.
De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta passt de bal met de wreef. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr schiet op doel. Alos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:1

9e minuut.
Sáenz rent richting de bal. Arias geeft een hoge lob. Daar is Garnier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta rent richting de bal. De La Cuesta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Araba kopt de bal weg. Suazo is nu in balbezit. Suazo probeert naar een medespeler te passen. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Carr kopt de bal weg. De La Cuesta is nu in balbezit. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta onderschept slim de pass. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:2

26e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr passt de bal zonder na te denken. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Alos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Arias is nu in balbezit. Arias passt de bal met de wreef. Carr rent richting de bal. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... Alos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ben Khalifa zal de hoekschop nemen. De La Cuesta krijgt zijn hoofd ertegen. Alos probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ben Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa passt de bal met de wreef. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta schiet op doel. Alos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:3

43e minuut.
Klungelig pakt Villafuente de bal. Alos probeert naar een medespeler te passen. Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa geeft een hoge lob. Carr rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is De La Cuesta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suazo is nu in balbezit. De La Cuesta rent richting de bal. Carr rent richting de bal. Carr draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Superiores 73%, San Jose fc. 27%.
UD Superiores - San Jose fc. 0:3

51e minuut.
Ocampo speelt de bal door. Ben Khalifa geeft een hoge lob. De La Cuesta kopt de bal weg. Carr rent richting de bal. Carr haalt uit met een fantastische trap. Alos bokst de bal weg.

52e minuut.
Ben Khalifa met de inworp. Carr geeft een hoge lob. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:4

55e minuut.
Garnier geeft een lange en hoge pass. Inworp. Suazo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jiménez is nu in balbezit. Jiménez geeft de bal voor. Alos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Carr is nu in balbezit. Carr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:5

59e minuut.
Singh geeft de bal voor. Jiménez met een sublieme pass. Suazo speelt de bal door. De La Cuesta is nu in balbezit. De La Cuesta schiet op doel. Alos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo begaat een overtreding. De La Cuesta raakt geblesseerd tijdens het duel. Arias zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt De La Cuesta de bal. De La Cuesta haalt uit met een fantastische trap. Alos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:6

75e minuut.
Ben Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. González bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Khalifa verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Khalifa geeft een hoge lob. De La Cuesta maakt een snoekduik en kopt de bal. Alos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Jiménez speelt de bal door. Singh is nu in balbezit. Singh geeft de bal voor. De La Cuesta bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cuesta draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Daar is Carr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De La Cuesta is nu in balbezit. Ben Khalifa rent richting de bal. Ben Khalifa draait met de bal, schiet en ... Alos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:7

84e minuut.
Garnier is nu in balbezit. Suazo rent richting de bal. Garnier begaat een overtreding. Suazo wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Suazo kan niet meer verder spelen. Sequeira komt het veld opgelopen. Jiménez zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De La Cuesta kopt de bal weg. Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:8

89e minuut.
Villafuente geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ben Khalifa met de inworp. Arias rent richting de bal. Arias geeft de bal voor. Alos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De La Cuesta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UD Superiores - San Jose fc. 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UD Superiores 77%, San Jose fc. 23%.
UD Superiores - San Jose fc. 0:9