Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Osos Divertidos Fox Uruca FC
Normal Tactiek 433
40% Balbezit 60%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 40.2
unsatisfactory Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Maroto onderschept slim de pass. Maita onderschept slim de pass. Maita passt de bal in één keer door. Minder heeft problemen om de bal te vangen. Minder schiet op doel. Lewis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Kerekes met een sublieme pass. Céspedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Maita onderschept slim de pass. Maita geeft een lange en hoge pass. Minder krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Maita passt de bal met de wreef. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder heeft problemen om de bal te vangen. Minder schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Minder is nu in balbezit. Minder haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:1

15e minuut.
Sequeira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lutka met de inworp. Mena heeft problemen om de bal te vangen. Mena geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Minder passt de bal zonder na te denken. Schlosser controleert de bal met de borst. Marshall is nu in balbezit. Schlosser verovert de bal door een tackle van achteren. Schlosser geeft een lange en hoge pass. Lewis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Minder rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:2

23e minuut.
Maroto is nu in balbezit. Maita verovert de bal door een tackle van achteren. Maita passt de bal met de wreef. Pirro rent richting de bal. Pirro schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sequeira kopt de bal weg. Maita speelt de bal door. Daar is Minder, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:3

29e minuut.
Lutka met de inworp. Schlosser is nu in balbezit. Marshall bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser onderschept slim de pass. Schlosser geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maroto probeert naar een medespeler te passen. Ruiz rent richting de bal. Ruiz speelt de bal door. Pirro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirro haalt uit met een fantastische trap. Lewis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Divertidos 63%, Fox Uruca FC 37%.
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:3

50e minuut.
Céspedes rent richting de bal. Maita onderschept slim de pass. Maita passt de bal met de wreef. Minder is nu in balbezit. Minder haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:4

53e minuut.
Klungelig pakt Ballesteros de bal. Minder rent richting de bal. Minder passt de bal zonder na te denken. Pirro is nu in balbezit. Pirro schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Lutka kopt de bal weg. Schlosser kan de bal niet met de borst controleren. Sequeira bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder is nu in balbezit. Minder draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Kerekes met een sublieme pass. Quesada is nu in balbezit. Quesada geeft de bal voor. Daar is Schlosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlosser schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Minder haalt uit met een fantastische trap. Lewis speelt de bal door. Maita kopt de bal weg. Minder heeft problemen om de bal te vangen. Minder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ciumak trapt de bal weg. Maita kopt de bal weg. Daar is Schlosser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minder bereikt de bal nog maar net als eerste. Minder haalt uit met een fantastische trap. Lewis bokst de bal weg. Pirro heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:5

84e minuut.
Quesada speelt de bal door. Maita is nu in balbezit. Maita passt de bal in één keer door. Minder is nu in balbezit. Minder draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:6

85e minuut.
Lutka is nu in balbezit. Lutka met een sublieme pass. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena geeft de bal voor. Minder springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:7

88e minuut.
Mena geeft een hoge lob. Pirro controleert de bal met de borst. Pirro haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ballesteros de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:8

89e minuut.
Santamaría met een sublieme pass. Daar is Dávila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schlosser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlosser draait met de bal, schiet en ... Lewis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Osos Divertidos 74%, Fox Uruca FC 26%.
Osos Divertidos - Fox Uruca FC 0:8