Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Saprissa-36 Coronado
Normal Tactiek 4 1 1 4 alfa
40% Balbezit 60%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 49.9
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Abbott heeft problemen om de bal te vangen. Lonnis onderschept slim de pass. Lizano rent richting de bal. Lonnis rent richting de bal. Lonnis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Warner trapt de bal weg. Lonnis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lizano rent richting de bal. Lizano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Orbando is nu in balbezit. Sainz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Orbando is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lizano met een snel genomen vrije trap. Barcelona bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcelona haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano onderschept slim de pass. Lizano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Serra de bal. Lonnis rent richting de bal. Lonnis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:1

5e minuut.
Barcelona passt de bal zonder na te denken. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Lonnis verovert de bal door een tackle van achteren. Lonnis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:2

7e minuut.
Barcelona speelt de bal door. Peña rent richting de bal. Lonnis verovert de bal door een tackle van achteren. Lonnis haalt uit met een fantastische trap. Warner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:3

10e minuut.
Barcelona passt de bal in één keer door. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano onderschept slim de pass. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis draait met de bal, schiet en ... Warner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Sainz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizano rent richting de bal. Lizano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:4

16e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Lonnis rent richting de bal. Lonnis passt de bal met de wreef. Lizano is nu in balbezit. Lizano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:5

20e minuut.
Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca geeft de bal voor. Núñez met een sublieme pass. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Lizano passt de bal met de wreef. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis rent richting de bal. Lonnis schiet op doel. Serra probeert de bal aan de voet te houden. Warner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

24e minuut.
Baca passt de bal zonder na te denken. Lizano is nu in balbezit. Lizano passt de bal in één keer door. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Warner trapt de bal weg. Klungelig pakt Myrie de bal. Orbando met een sublieme pass. Lizano rent richting de bal. Lizano haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Lizano geeft een hoge lob. Barcelona rent richting de bal. Barcelona passt de bal met de wreef. Lizano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:6

33e minuut.
Lizano verovert de bal door een tackle van achteren. Lizano met een sublieme pass. Sáenz is nu in balbezit. Núñez rent richting de bal. Núñez draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Urcuyo is nu in balbezit. Urcuyo geeft een lange en hoge pass. Barcelona kopt de bal weg. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis draait met de bal, schiet en ... Warner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Campos heeft problemen om de bal te vangen. Barcelona rent richting de bal. Barcelona passt de bal in één keer door. Lizano rent richting de bal. Lizano schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:7

41e minuut.
Orbando is nu in balbezit. Orbando speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Núñez geeft een hoge lob. Lizano krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:8

43e minuut.
Núñez kopt de bal weg. Lonnis rent richting de bal. Sáenz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis onderschept slim de pass. Lonnis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Leiton speelt de bal door. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra rent richting de bal. Lonnis onderschept slim de pass. Lonnis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saprissa-36 79%, Coronado 21%.
Saprissa-36 - Coronado 0:8

47e minuut.
Barcelona rent richting de bal. Barcelona speelt de bal door. Lizano is nu in balbezit. Lizano schiet op doel. Peña probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Barcelona neemt de hoekschop. Lonnis springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Urcuyo rent richting de bal. Urcuyo geeft een lange en hoge pass. Lonnis kopt de bal weg. Lizano is nu in balbezit. Lizano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Warner trapt de bal weg. Amighetti kopt de bal weg. Lonnis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lonnis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Doeltrap. Warner trapt de bal weg. Barcelona kopt de bal weg. Lizano rent richting de bal. Lizano draait met de bal, schiet en ... Warner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Amighetti is nu in balbezit. Amighetti passt de bal zonder na te denken. Serra heeft problemen om de bal te vangen. Núñez verovert de bal door een tackle van achteren. Núñez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:9

56e minuut.
Cruz rent richting de bal. Baca onderschept slim de pass. Baca probeert naar een medespeler te passen. Lonnis rent richting de bal. Lonnis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Lonnis passt de bal in één keer door. Daar is Lizano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Campos rent richting de bal. Lizano verovert de bal door een tackle van achteren. Lizano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Warner speelt de bal door. Amighetti kopt de bal weg. Daar is Lonnis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lizano is nu in balbezit. Lizano haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Amighetti onderschept slim de pass. Amighetti passt de bal met de wreef. Lizano is nu in balbezit. Lizano draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Núñez met een snelle inworp. Orbando probeert naar een medespeler te passen. Lonnis is nu in balbezit. Lonnis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Saprissa-36 - Coronado 0:10

71e minuut.
Sáenz geeft een lange en hoge pass. Inworp. Núñez met een snelle inworp. Orbando rent richting de bal. Orbando passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Orbando passt de bal met de wreef. Barcelona heeft problemen om de bal te vangen. Barcelona met een sublieme pass. Lonnis is nu in balbezit. Lonnis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Núñez probeert naar een medespeler te passen. Lizano rent richting de bal. Lizano passt de bal zonder na te denken. Lonnis rent richting de bal. Lonnis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Leiton speelt de bal door. Lizano rent richting de bal. Lizano speelt de bal door. Lonnis rent richting de bal. Lonnis schiet op doel. Warner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Siles met een snelle inworp. Amighetti probeert naar een medespeler te passen. Lonnis is nu in balbezit. Lizano is nu in balbezit. Lizano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Backs bereikt de bal nog maar net als eerste. Backs geeft een lange en hoge pass. Lizano speelt de bal door. Núñez rent richting de bal. Núñez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Saprissa-36 72%, Coronado 28%.
Saprissa-36 - Coronado 0:10