Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Milano1899 Limonense
Attack Tactiek Futbol moderno 2
33% Balbezit 67%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 56.2
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


1e minuut.
Amborsi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bulgurcuoğlu rent richting de bal. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Fanara bereikt de bal nog maar net als eerste. Fanara geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:1

4e minuut.
Terneux is nu in balbezit. Terneux passt de bal in één keer door. Norton is nu in balbezit. Bulgurcuoğlu geeft de bal voor. Leśniewski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Fanara rent richting de bal. Fanara passt de bal met de wreef. Fisher is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:2

9e minuut.
Fanara passt de bal zonder na te denken. Terneux rent richting de bal. Terneux passt de bal zonder na te denken. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Terneux met een sublieme pass. Fanara probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:3

11e minuut.
Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński passt de bal in één keer door. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:4

15e minuut.
Miller geeft een hoge lob. Inworp. Fanara met een snelle inworp. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:5

18e minuut.
Leśniewski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Terneux speelt de bal door. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Giacomin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Chinchilla is nu in balbezit. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski passt de bal in één keer door. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:6

20e minuut.
Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski probeert naar een medespeler te passen. Miauczyński heeft problemen om de bal te vangen. Miauczyński draait met de bal, schiet en ... Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:7

22e minuut.
Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski geeft een hoge lob. Norton kopt de bal weg. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Giacomin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski draait met de bal, schiet en ... Giacomin bokst de bal weg. Paal! Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:8

26e minuut.
Giacomin probeert naar een medespeler te passen. Terneux kopt de bal weg. Klungelig pakt Miauczyński de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap. Giacomin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:9

30e minuut.
Terneux bereikt de bal nog maar net als eerste. Terneux probeert naar een medespeler te passen. Galindo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Ezer met een sublieme pass. Terneux rent richting de bal. Terneux speelt de bal door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:10

34e minuut.
Fanara passt de bal in één keer door. Bulgurcuoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgurcuoğlu geeft een lange en hoge pass. Leśniewski springt en kopt de bal. Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:11

38e minuut.
Inworp. Bogoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanara geeft een hoge lob. Miauczyński maakt een snoekduik en kopt de bal. Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:12

39e minuut.
Miller met een sublieme pass. Anchieta rent richting de bal. Bogoescu onderschept slim de pass. Bogoescu geeft een hoge lob. Miauczyński maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:13

41e minuut.
Amborsi verovert de bal door een tackle van achteren. Amborsi geeft de bal voor. Galindo kan de bal niet met de borst controleren. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:14

42e minuut.
Amborsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Amborsi geeft een hoge lob. Miller kopt de bal weg. Miauczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Miauczyński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Amborsi geeft een lange en hoge pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski geeft de bal voor. Norton rent richting de bal. Miauczyński verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano1899 81%, Limonense 19%.
AC Milano1899 - Limonense 0:14

47e minuut.
Miller is nu in balbezit. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski met een sublieme pass. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:15

48e minuut.
Cayasso rent richting de bal. Leśniewski onderschept slim de pass. Fanara geeft de bal voor. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:16

54e minuut.
Fisher geeft de bal voor. Genovesi bereikt de bal nog maar net als eerste. Genovesi geeft een hoge lob. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński schiet op doel. Giacomin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miauczyński is nu in balbezit. Miauczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:17

57e minuut.
Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski passt de bal zonder na te denken. Miauczyński rent richting de bal. Miauczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:18

60e minuut.
Fanara geeft een hoge lob. Klungelig pakt Miauczyński de bal. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:19

60e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Cayasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski onderschept slim de pass. Leśniewski heeft problemen om de bal te vangen. Leśniewski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Giacomin trapt de bal weg van het doel. Terneux kopt de bal weg. Klungelig pakt Leśniewski de bal. Leśniewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:20

63e minuut.
Terneux passt de bal met de wreef. Fanara rent richting de bal. Klungelig pakt Fanara de bal. Fanara geeft een hoge lob. Terneux krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ócsai met een sublieme pass. Klungelig pakt Bulgurcuoğlu de bal. Bulgurcuoğlu probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

68e minuut.
Leśniewski is nu in balbezit. Terneux bereikt de bal nog maar net als eerste. Terneux met een sublieme pass. Leśniewski rent richting de bal. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:21

70e minuut.
Bogoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fanara met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:22

75e minuut.
Bulgurcuoğlu met een sublieme pass. Terneux met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Miauczyński de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Ócsai rent richting de bal. Ócsai passt de bal zonder na te denken. Terneux met een sublieme pass. Leśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Leśniewski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Miauczyński heeft problemen om de bal te vangen. Giacomin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Fanara is nu in balbezit. Fanara passt de bal in één keer door. Leśniewski is nu in balbezit. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Giacomin werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Bulgurcuoğlu passt de bal met de wreef. Amborsi probeert naar een medespeler te passen. Fanara probeert naar een medespeler te passen. Leśniewski kan de bal niet met de borst controleren. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Milano1899 - Limonense 0:23

82e minuut.
Quesada probeert naar een medespeler te passen. Zeledón rent richting de bal. Leśniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Leśniewski haalt uit met een fantastische trap. Giacomin probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Milano1899 83%, Limonense 17%.
AC Milano1899 - Limonense 0:23