Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escurçons Atlètic Terminèitors i prou
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Masot trapt de bal weg. Pinyol rent richting de bal. Pinyol geeft de bal voor. Alves rent richting de bal. Alves schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belis bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Belis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 0:1

14e minuut.
Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal zonder na te denken. Ventalló rent richting de bal. Torà bereikt de bal nog maar net als eerste. Torà schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 1:1

16e minuut.
Llauradó is nu in balbezit. Rifé is nu in balbezit. Rifé probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Duarte de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Albà verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Masot trapt de bal weg van het doel. Comella kopt de bal weg. Belis rent richting de bal. Belis draait met de bal, schiet en ... Masot maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Ramonatxo heeft problemen om de bal te vangen. Alves rent richting de bal. Alves passt de bal zonder na te denken. Belis heeft problemen om de bal te vangen. Belis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Dafis onderschept slim de pass. Pinyol bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinyol passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Belis de bal. Belis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pinyol heeft problemen om de bal te vangen. Dafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafis passt de bal met de wreef. Duarte rent richting de bal. Duarte draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Bernaus geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Escabrós met een snelle inworp. Torà bereikt de bal nog maar net als eerste. Torà geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Guasch verovert de bal door een tackle van achteren. Torà bereikt de bal nog maar net als eerste. Torà met een sublieme pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap. Albà kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons Atlètic 49%, Terminèitors i prou 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 1:1

57e minuut.
Dafis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alves verovert de bal door een tackle van achteren. Alves speelt de bal door. Belis rent richting de bal. Belis haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Caerat rent richting de bal. Caerat met een sublieme pass. Duarte probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Torà rent richting de bal. Torà haalt uit met een fantastische trap. Albà probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Torà probeert de bal aan de voet te houden. Ventalló rent richting de bal. Torà bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons Atlètic 48%, Terminèitors i prou 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

105e minuut.
Caerat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ventalló bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte draait met de bal, schiet en ... Torà probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons Atlètic 36%, Terminèitors i prou 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 1:1

111e minuut.
Calloni met een sublieme pass. Comella is nu in balbezit. Rifé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rifé krijgt een gele kaart. Belis raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Adallach komt het veld opgelopen.

112e minuut.
Masot met een harde bal richting middenveld. Torà probeert naar een medespeler te passen. Caerat heeft problemen om de bal te vangen. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

113e minuut.
Llauradó met een sublieme pass. Torà rent richting de bal. Torà speelt de bal door. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons Atlètic 39%, Terminèitors i prou 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Alves zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Torà legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 2:1
---
Adallach zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Duarte neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 3:1
---
Comella neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Escabrós zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.
---
Ventalló neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Masot werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 3:2
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Llauradó neemt zijn aanloop. Albà maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons Atlètic - Terminèitors i prou 4:2
---