Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Old Guys Here Emprenyadors i els 7 nanets
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.2
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Arroio geeft een lange en hoge pass. Daar is Torrell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozà bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroio verovert de bal door een tackle van achteren. Arroio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Arroio onderschept slim de pass. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroio is nu in balbezit. Arroio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bazan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pagès komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Fàbrega speelt de bal door. Daar is Taulats, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Millat rent richting de bal. Taulats verovert de bal door een tackle van achteren. Taulats schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Fàbrega rent richting de bal. Taulats rent richting de bal. Fàbrega is nu in balbezit. Fàbrega schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Old Guys Here - Emprenyadors i els 7 nanets 1:0

36e minuut.
Figueres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gasc is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cufí. Cufí krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Figueres probeert naar een medespeler te passen. Moreira is nu in balbezit. Moreira geeft de bal voor. Jorn rent richting de bal. Jorn geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Guys Here 68%, Emprenyadors i els 7 nanets 32%.
Old Guys Here - Emprenyadors i els 7 nanets 1:0

48e minuut.
Ventura met een sublieme pass. Daar is Arroio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arroio speelt de bal door. Moreira is nu in balbezit. Moreira draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Inworp. Costes met een snelle inworp. Fàbrega is nu in balbezit. Fàbrega geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Moreira rent richting de bal. Cadena onderschept slim de pass. Arroio is nu in balbezit. Moreira rent richting de bal. Moreira draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Rodrigues met een snelle inworp. Bozà is nu in balbezit. Bozà speelt de bal door. Taulats bereikt de bal nog maar net als eerste. Taulats haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Colom geeft een lange en hoge pass. Figueres is nu in balbezit. Figueres probeert naar een medespeler te passen. Moreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreira haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Old Guys Here 51%, Emprenyadors i els 7 nanets 49%.
Old Guys Here - Emprenyadors i els 7 nanets 1:0