Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ànecs a l`atac Engranatges sense Closca
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten matig
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Viladesau rent richting de bal. Chabrier rent richting de bal. Chabrier met een sublieme pass. Daar is Nagual, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagual haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs a l`atac - Engranatges sense Closca 0:1

7e minuut.
Robirosa onderschept slim de pass. Robirosa geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taulats de bal. Treserra rent richting de bal. Treserra schiet op doel. Jaume probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagual bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual schiet op doel. Jaume werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs a l`atac - Engranatges sense Closca 0:2

12e minuut.
Klungelig pakt Nagual de bal. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagual onderschept slim de pass. Treserra rent richting de bal. Treserra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

25e minuut.
Chabrier geeft de bal voor. Escabrós met een sublieme pass. Quintana bereikt de bal nog maar net als eerste. Treserra onderschept slim de pass. Treserra draait met de bal, schiet en ... Jaume probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs a l`atac - Engranatges sense Closca 0:3

39e minuut.
Cerbós bereikt de bal nog maar net als eerste. Pons onderschept slim de pass. Pons met een sublieme pass. Viciat rent richting de bal. Viciat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Chabrier probeert naar een medespeler te passen. Nagual rent richting de bal. Nagual passt de bal met de wreef. Treserra bereikt de bal nog maar net als eerste. Treserra haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs a l`atac 66%, Engranatges sense Closca 34%.
Ànecs a l`atac - Engranatges sense Closca 0:3

54e minuut.
Nagual probeert naar een medespeler te passen. Chabrier bereikt de bal nog maar net als eerste. Chabrier met een sublieme pass. Treserra rent richting de bal. Treserra draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Ramírez rent richting de bal. Ramírez geeft een hoge lob. Grimau kopt de bal weg. Viciat rent richting de bal. Viciat geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Viciat verovert de bal door een tackle van achteren. Viciat met een sublieme pass. Vieux is nu in balbezit. Viciat bereikt de bal nog maar net als eerste. Viciat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs a l`atac - Engranatges sense Closca 1:3

72e minuut.
Vieux raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Dallarès komt het veld opgelopen. Cerbós met een snelle inworp. Dallarès is nu in balbezit. Dallarès haalt uit met een fantastische trap. Bernat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cerbós met de inworp. Cornellà rent richting de bal. Dallarès verovert de bal door een tackle van achteren. Dallarès haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Grimau speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Dallarès de bal onder controle te krijgen. Treserra maakt een afschuwelijke overtreding. Treserra krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Grimau kopt de bal weg. Bernat met een sublieme pass. Treserra is nu in balbezit. Nagual is nu in balbezit. Nagual haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Dallarès rent richting de bal. Viciat is nu in balbezit. Dallarès is nu in balbezit. Dallarès draait met de bal, schiet en ... Robirosa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Ànecs a l`atac - Engranatges sense Closca 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ànecs a l`atac 36%, Engranatges sense Closca 64%.
Ànecs a l`atac - Engranatges sense Closca 2:3