Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Escurçons de nyigui-nyogui OmniBikers C.F.
Normal Tactiek 4-3-3 Centre
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 33
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 39
zwak Schieten redelijk
waardeloos Passen goed
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil geeft een hoge lob. Klungelig pakt Colomina de bal. Espinós bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinós draait met de bal, schiet en ... Pou verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - OmniBikers C.F. 0:1

5e minuut.
van der Kuil geeft een lange en hoge pass. Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Espinós is nu in balbezit. Espinós schiet op doel. Pou probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - OmniBikers C.F. 0:2

6e minuut.
Selner is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sunyol. Selner raakt geblesseerd tijdens het duel. Selner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Espinós de bal. Espinós draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Franch kopt de bal weg. Launz rent richting de bal. Launz passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Bušovský de bal. Bušovský draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tabaczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Forné de bal. Bušovský is nu in balbezit. Espinós rent richting de bal. Espinós schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Pou trapt de bal weg van het doel. Selner kopt de bal weg. Pujol heeft problemen om de bal te vangen. Espinós is nu in balbezit. Espinós schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - OmniBikers C.F. 0:3

19e minuut.
Tuấn Anh passt de bal in één keer door. Espinós rent richting de bal. Espinós speelt de bal door. Bušovský is nu in balbezit. Bušovský draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Tuấn Anh speelt de bal door. Launz rent richting de bal. Launz probeert naar een medespeler te passen. Espinós bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinós draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Espinós passt de bal in één keer door. Cervós rent richting de bal. van der Kuil onderschept slim de pass. van der Kuil draait met de bal, schiet en ... Pou maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Tuấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuấn Anh met een sublieme pass. Launz speelt de bal door. Espinós bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinós schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pou trapt de bal weg. Launz kopt de bal weg. Espinós rent richting de bal. Espinós schiet op doel. Pou probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - OmniBikers C.F. 0:4

43e minuut.
Tuấn Anh kopt de bal weg. Launz heeft problemen om de bal te vangen. Launz passt de bal in één keer door. Espinós bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinós draait met de bal, schiet en ... Pou bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Escurçons de nyigui-nyogui - OmniBikers C.F. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons de nyigui-nyogui 82%, OmniBikers C.F. 18%.
Escurçons de nyigui-nyogui - OmniBikers C.F. 0:5

61e minuut.
Tabaczyński passt de bal met de wreef. Selner rent richting de bal. Selner probeert naar een medespeler te passen. van der Kuil rent richting de bal. van der Kuil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
van der Kuil verovert de bal door een tackle van achteren. van der Kuil passt de bal zonder na te denken. Tuấn Anh speelt de bal door. Bušovský is nu in balbezit. Bušovský haalt uit met een fantastische trap. Pou kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Berber geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Selner met de inworp. van der Kuil is nu in balbezit. van der Kuil haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Cuesta heeft problemen om de bal te vangen. Cuesta verovert de bal door een tackle van achteren. Tuấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Espinós is nu in balbezit. Espinós schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Tabaczyński is nu in balbezit. Tabaczyński geeft een hoge lob. Bušovský rent richting de bal. Bušovský haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Escurçons de nyigui-nyogui 83%, OmniBikers C.F. 17%.
Escurçons de nyigui-nyogui - OmniBikers C.F. 0:5