Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mussols de la Neu Andorra FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 29.3
weak Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Grimau bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau passt de bal met de wreef. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanuy haalt uit met een fantastische trap. Figueras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:1

15e minuut.
Ferrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cirera bereikt de bal nog maar net als eerste. Moxar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moxar krijgt een gele kaart. Cirera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Camprubí zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Moraga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moraga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Moraga bereikt de bal nog maar net als eerste. Moraga probeert naar een medespeler te passen. Zanuy is nu in balbezit. Zanuy schiet op doel. Figueras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:2

20e minuut.
Grimau is nu in balbezit. Grimau passt de bal zonder na te denken. Moraga met een sublieme pass. Zanuy rent richting de bal. Zanuy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Adella geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denti met de inworp. Llorca bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorca draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Camprubí is nu in balbezit. Llorca verovert de bal door een tackle van achteren. Duquesne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Duquesne is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussols de la Neu 62%, Andorra FC 38%.
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:2

49e minuut.
Reyes is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cirera met de inworp. Grimau is nu in balbezit. Grimau schiet op doel. Figueras bokst de bal weg.

56e minuut.
Moraga geeft een lange en hoge pass. Ferrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrera geeft de bal voor. Ferreres bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreres geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanuy kan de bal niet met de borst controleren. Zanuy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:3

70e minuut.
Grimau haalt uit met een fantastische trap. Sanglàs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reyes is nu in balbezit. Zanuy rent richting de bal. Zanuy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:4

72e minuut.
Moraga rent richting de bal. Moraga passt de bal in één keer door. Daar is Zanuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanuy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ferrera de bal onder controle te krijgen. Figueras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:5

74e minuut.
Grimau speelt de bal door. Moraga is nu in balbezit. Moraga geeft een hoge lob. Daar is Zanuy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanuy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:6

78e minuut.
Camprubí kopt de bal weg. Zanuy bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimau is nu in balbezit. Grimau haalt uit met een fantastische trap. Figueras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mussols de la Neu 56%, Andorra FC 44%.
Mussols de la Neu - Andorra FC 0:7