Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Llops Adictes Torb
Normal Tactiek T1v5
37% Balbezit 63%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 56.3
zwak Schieten wonderbaarlijk
slecht Passen formidabel
slecht Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Klungelig pakt Morisod de bal. Morisod probeert naar een medespeler te passen. Gerlach heeft problemen om de bal te vangen. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:1

7e minuut.
Fasolka passt de bal zonder na te denken. Hannula rent richting de bal. Hannula passt de bal in één keer door. Morisod rent richting de bal. Morisod draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:2

11e minuut.
Palim verovert de bal door een tackle van achteren. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod passt de bal zonder na te denken. Fasolka geeft de bal voor. Hannula springt en kopt de bal. Bonjorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Hernandes rent richting de bal. Hernandes passt de bal zonder na te denken. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel. Homar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Gerlach geeft een hoge lob. Palim met een sublieme pass. Morisod rent richting de bal. Morisod geeft de bal voor. Hannula krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Gerlach is nu in balbezit. Hernandes begaat een overtreding. Gerlach raakt geblesseerd tijdens het duel. Fasolka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Morisod krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gerlach heeft problemen om de bal te vangen. Gerlach geeft een hoge lob. Hannula kopt de bal weg. Morisod heeft problemen om de bal te vangen. Morisod schiet op doel. Bonjorn bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:3

19e minuut.
Sansa is nu in balbezit. Sansa passt de bal in één keer door. Freitas rent richting de bal. Hannula onderschept slim de pass. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:4

22e minuut.
Inworp. Pou met een snelle inworp. Sansa is nu in balbezit. Sansa schiet op doel. Diana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Llorenç bereikt de bal nog maar net als eerste. Llorenç probeert naar een medespeler te passen. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Bonjorn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:5

25e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Palim bereikt de bal nog maar net als eerste. Palim speelt de bal door. Hannula is nu in balbezit. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:6

30e minuut.
Palim verovert de bal door een tackle van achteren. Palim geeft de bal voor. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:7

31e minuut.
Daar is Gladysz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gladysz speelt de bal door. Hernandes is nu in balbezit. Gerlach onderschept slim de pass. Gerlach draait met de bal, schiet en ... Bonjorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morisod rent richting de bal. Morisod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:8

34e minuut.
Palim kopt de bal weg. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Hannula probeert naar een medespeler te passen. Morisod rent richting de bal. Morisod draait met de bal, schiet en ... Bonjorn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Palim geeft de bal voor. Fasolka kopt de bal weg. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:9

36e minuut.
Hannula onderschept slim de pass. Hannula probeert naar een medespeler te passen. Morisod is nu in balbezit. Morisod geeft een hoge lob. Hannula maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Gerlach de bal. Gerlach schiet op doel. Cascudo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:10

38e minuut.
Gerlach is nu in balbezit. Sansa bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka onderschept slim de pass. Fasolka geeft een hoge lob. Hannula springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:11

41e minuut.
Morisod kopt de bal weg. Palim is nu in balbezit. Palim speelt de bal door. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:12

42e minuut.
Freitas rent richting de bal. Freitas passt de bal zonder na te denken. Hernandes rent richting de bal. Gerlach onderschept slim de pass. Gerlach draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:13

44e minuut.
Gerlach probeert naar een medespeler te passen. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka passt de bal in één keer door. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 78%, Torb 22%.
Llops Adictes - Torb 0:14

48e minuut.
Cascudo geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hannula de bal onder controle te krijgen. Fasolka met een sublieme pass. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:15

50e minuut.
Gerlach rent richting de bal. Gerlach geeft de bal voor. Agelet probeert de bal met de borst te controleren. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Teppers geeft een lange en hoge pass. Cascudo kopt de bal weg. Freitas controleert de bal met de borst. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:16

53e minuut.
Daar is Nasr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nasr passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Homar de bal. Hannula is nu in balbezit. Hannula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:17

57e minuut.
Llorenç rent richting de bal. Morisod onderschept slim de pass. Morisod speelt de bal door. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Paal!

62e minuut.
Palim probeert de bal aan de voet te houden. Morisod is nu in balbezit. Morisod passt de bal zonder na te denken. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Homar kopt de bal weg. Fasolka bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasolka passt de bal in één keer door. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:18

69e minuut.
Fasolka rent richting de bal. Gerlach is nu in balbezit. Gerlach passt de bal met de wreef. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:19

70e minuut.
Daar is Gerlach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gerlach geeft een hoge lob. Morisod probeert de bal met de borst te controleren. Morisod draait met de bal, schiet en ... Cascudo probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. Hernandes heeft problemen om de bal te vangen. Gerlach bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Palim is nu in balbezit. Palim probeert naar een medespeler te passen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Bonjorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:20

74e minuut.
Cascudo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Palim neemt de hoekschop. Gerlach rent richting de bal. Gerlach haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:21

74e minuut.
Sansa probeert naar een medespeler te passen. Nasr heeft problemen om de bal te vangen. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Morisod probeert naar een medespeler te passen. Palim bereikt de bal nog maar net als eerste. Palim speelt de bal door. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:22

79e minuut.
Cascudo met een sublieme pass. Morisod is nu in balbezit. Morisod geeft een hoge lob. Hannula is nu in balbezit. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Bonjorn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Cascudo geeft de bal voor. Inworp. Palim met de inworp. Morisod bereikt de bal nog maar net als eerste. Morisod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Hernandes geeft een lange en hoge pass. Gladysz kopt de bal weg. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Bonjorn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:23

83e minuut.
Sansa speelt de bal door. Daar is Nasr, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula rent richting de bal. Hannula haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Fasolka speelt de bal door. Klungelig pakt Gerlach de bal. Hernandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerlach verovert de bal door een tackle van achteren. Gerlach draait met de bal, schiet en ... Bonjorn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:24

89e minuut.
Fasolka is nu in balbezit. Fasolka met een sublieme pass. Hannula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Bonjorn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Llops Adictes - Torb 0:25

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Llops Adictes 78%, Torb 22%.
Llops Adictes - Torb 0:25