Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC LaFarsa Barrett FC
AngelesENtnga Tactiek MEC T
58% Balbezit 42%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.1 gemiddelde waardering 29.2
very good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen weak


3e minuut.
Mertiňák met de inworp. Hühneraug geeft de bal voor. Escobar rent richting de bal. Escobar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Barrett FC 1:0

15e minuut.
Voliotis rent richting de bal. Voliotis geeft de bal voor. van Laere is nu in balbezit. van Laere haalt uit met een fantastische trap. Groń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Barrett FC 2:0

21e minuut.
Šnyras is nu in balbezit. Mertiňák verovert de bal door een tackle van achteren. Mertiňák passt de bal zonder na te denken. Escobar is nu in balbezit. Escobar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Kakuća onderschept slim de pass. Hühneraug onderschept slim de pass. López is nu in balbezit. López schiet op doel. Groń probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Barrett FC 3:0

30e minuut.
Galiţ rent richting de bal. Ursulescu onderschept slim de pass. Ursulescu geeft een hoge lob. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van Laere is nu in balbezit. van Laere schiet op doel. Groń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ursulescu is nu in balbezit. Ursulescu geeft een hoge lob. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Barrett FC 4:0

38e minuut.
Galiţ probeert naar een medespeler te passen. Ursulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chagas. Chagas krijgt een gele kaart.

39e minuut.
López kopt de bal weg. Escobar rent richting de bal. Palácio rent richting de bal. López verovert de bal door een tackle van achteren. López draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Daar is Kakuća, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. López is nu in balbezit. López draait met de bal, schiet en ... Groń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere passt de bal zonder na te denken. Escobar is nu in balbezit. Escobar draait met de bal, schiet en ... Groń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Barrett FC 5:0

45e minuut.
Klungelig pakt zangrillo de bal. López rent richting de bal. zangrillo begaat een overtreding. zangrillo krijgt een gele kaart. López raakt geblesseerd tijdens het duel. Voliotis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Šnyras rent richting de bal. Met opzet legt Escobar zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Escobar naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 25%, Barrett FC 75%.
AC LaFarsa - Barrett FC 5:0

47e minuut.
Hühneraug bereikt de bal nog maar net als eerste. Hühneraug passt de bal in één keer door. van Laere is nu in balbezit. van Laere schiet op doel. Groń maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Barrett FC 6:0

49e minuut.
van Laere passt de bal in één keer door. Hühneraug is nu in balbezit. Hühneraug probeert naar een medespeler te passen. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... Groń bokst de bal weg.

50e minuut.
Engelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mertiňák verovert de bal door een tackle van achteren. Mertiňák geeft de bal voor. Voliotis rent richting de bal. Voliotis schiet op doel. De bal raakt de paal. Groń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Alicante passt de bal met de wreef. Hühneraug probeert naar een medespeler te passen. Mertiňák is nu in balbezit. Mertiňák passt de bal in één keer door. Hühneraug geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Galiţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hühneraug verovert de bal door een tackle van achteren. Hühneraug probeert naar een medespeler te passen. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Galiţ bereikt de bal nog maar net als eerste. Hühneraug onderschept slim de pass. Hühneraug met een sublieme pass. van Laere rent richting de bal. van Laere schiet op doel. Groń verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Klungelig pakt Kakuća de bal. Voliotis is nu in balbezit. Voliotis passt de bal met de wreef. López rent richting de bal. López draait met de bal, schiet en ... Groń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Voliotis de bal. Voliotis geeft een hoge lob. López bereikt de bal nog maar net als eerste. López draait met de bal, schiet en ... Groń werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC LaFarsa - Barrett FC 7:0

78e minuut.
López rent richting de bal. López passt de bal zonder na te denken. Mertiňák probeert naar een medespeler te passen. van Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. van Laere draait met de bal, schiet en ... Groń kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC LaFarsa 35%, Barrett FC 65%.
AC LaFarsa - Barrett FC 7:0