Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Deportivo Serenidad Sara goza
BloqueDD Tactiek dp
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.8 gemiddelde waardering 34.1
solide Schieten zwak
matig Passen matig
redelijk Verdedigen matig


13e minuut.
Busuttil geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt abbati de bal. Met opzet legt Sabolovič zijn tegenspeler op de grond. Sabolovič krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Dolguetta kopt de bal weg. Busuttil bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil passt de bal zonder na te denken. Sabolovič is nu in balbezit. Sabolovič draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Serenidad - Sara goza 1:0

15e minuut.
Busuttil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Hughes de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chirinos. Chirinos krijgt een gele kaart. Hughes raakt geblesseerd tijdens het duel. Sabolovič met een snel genomen vrije trap. Hughes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hughes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chirinos met de inworp. Ivanovič rent richting de bal. Olano onderschept slim de pass. Olano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Origi bereikt de bal nog maar net als eerste. Origi met een sublieme pass. Dolguetta bereikt de bal nog maar net als eerste. Olano verovert de bal door een tackle van achteren. Olano draait met de bal, schiet en ... Manole bokst de bal weg.

38e minuut.
Chirinos passt de bal in één keer door. Amer is nu in balbezit. Amer geeft een hoge lob. Mourão heeft problemen om de bal te vangen. Mourão draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Serenidad 50%, Sara goza 50%.
Deportivo Serenidad - Sara goza 1:0

49e minuut.
Origi onderschept slim de pass. Busuttil verovert de bal door een tackle van achteren. Busuttil met een sublieme pass. Hughes is nu in balbezit. Hughes schiet op doel. Manfrini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Bernath raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ciemny komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Chirinos probeert naar een medespeler te passen. Daar is Dolguetta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olano rent richting de bal. Olano schiet op doel. Daar is Komasiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Hughes onderschept slim de pass. Hughes passt de bal met de wreef. Sabolovič bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabolovič draait met de bal, schiet en ... Manfrini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Serenidad 49%, Sara goza 51%.
Deportivo Serenidad - Sara goza 1:0