Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bosterman FC El-PI FC
DDR16 Tactiek Recatate
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
24 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
46.8 gemiddelde waardering 43.4
solid Schieten solid
good Passen good
good Verdedigen adequate


7e minuut.
Özdemir passt de bal zonder na te denken. Daar is Garavito, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arslantaş met een sublieme pass. Daar is Czabaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czabaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Beno bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj verovert de bal door een tackle van achteren. Czabaj probeert naar een medespeler te passen. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ... Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - El-PI FC 1:0

22e minuut.
Äckerle is nu in balbezit. Äckerle met een sublieme pass. Daar is Czabaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czabaj draait met de bal, schiet en ... Biancosino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Özdemir rent richting de bal. Özdemir geeft een lange en hoge pass. Arslantaş met een sublieme pass. Czabaj rent richting de bal. Czabaj schiet op doel. Mallea kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Czabaj probeert naar een medespeler te passen. Arslantaş is nu in balbezit. Arslantaş passt de bal met de wreef. Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Jach de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - El-PI FC 2:0

37e minuut.
Äckerle passt de bal met de wreef. Arslantaş is nu in balbezit. Arslantaş passt de bal met de wreef. Garavito is nu in balbezit. Garavito draait met de bal, schiet en ... Mallea bokst de bal weg.

38e minuut.
Özdemir passt de bal zonder na te denken. Rødgaard probeert naar een medespeler te passen. Sumich rent richting de bal. Sumich schiet op doel. Cuciniello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - El-PI FC 2:1

40e minuut.
Borejko rent richting de bal. Dumitru rent richting de bal. Özdemir begaat een overtreding. Dumitru is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sumich wilt de vrije trap nemen. Cuciniello verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosterman FC 37%, El-PI FC 63%.
Bosterman FC - El-PI FC 2:1

50e minuut.
Äckerle kopt de bal weg. Štístko is nu in balbezit. Štístko passt de bal in één keer door. Czabaj rent richting de bal. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Czabaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czabaj raakt geblesseerd tijdens het duel. Arslantaş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Garavito maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bosterman FC - El-PI FC 3:1

63e minuut.
Rothenbuhler verovert de bal door een tackle van achteren. Beno rent richting de bal. Arslantaş schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arslantaş is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

64e minuut.
Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle bereikt de bal nog maar net als eerste. Äckerle passt de bal in één keer door. Czabaj rent richting de bal. Czabaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Garavito bereikt de bal nog maar net als eerste. Garavito draait met de bal, schiet en ... Japa probeert de bal aan de voet te houden. Czabaj is nu in balbezit. Czabaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Inworp. Toyotoshi komt het veld opgelopen. Genet komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Štístko bereikt de bal nog maar net als eerste. Štístko geeft de bal voor. Jach heeft problemen om de bal te vangen. Czabaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Inworp. Doldán komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Casina probeert naar een medespeler te passen. Čonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich onderschept slim de pass. Sumich draait met de bal, schiet en ... Cuciniello maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Japa geeft een lange en hoge pass. Cuciniello probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Äckerle de bal. Sumich rent richting de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

86e minuut.
Doeltrap. Petre komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bosterman FC 23%, El-PI FC 77%.
Bosterman FC - El-PI FC 3:1