Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.S.Cabrera Gachet FC
Normal Tactiek Subimos
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22.3 gemiddelde waardering 32.1
average Schieten adequate
weak Passen weak
poor Verdedigen average


6e minuut.
Castorino is nu in balbezit. Castorino probeert naar een medespeler te passen. Jacquet is nu in balbezit. Debernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debernardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pisz is nu in balbezit. Pisz speelt de bal door. Klungelig pakt Debernardi de bal. Sánta is nu in balbezit. Sánta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz geeft een hoge lob. Debernardi rent richting de bal. Debernardi haalt uit met een fantastische trap. Urbieta werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.Cabrera - Gachet FC 0:1

15e minuut.
Burt verovert de bal door een tackle van achteren. Mićović verovert de bal door een tackle van achteren. Mićović probeert naar een medespeler te passen. Debernardi rent richting de bal. Debernardi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Daar is Riquelme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saucedo is nu in balbezit. Saucedo passt de bal zonder na te denken. Sánta rent richting de bal. Sánta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Balmelli heeft problemen om de bal te vangen. Debernardi is nu in balbezit. Debernardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pisz controleert de bal met de borst. Pisz met een sublieme pass. Debernardi heeft problemen om de bal te vangen. Sánta rent richting de bal. Sánta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Galeano trapt de bal weg van het doel. Pisz rent richting de bal. Pisz probeert naar een medespeler te passen. Sánta is nu in balbezit. Sánta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Manzur kopt de bal weg. Pisz speelt de bal door. Sánta rent richting de bal. Debernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debernardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.Cabrera - Gachet FC 0:2

28e minuut.
Saucedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisz passt de bal met de wreef. Sánta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Mićović verovert de bal door een tackle van achteren. Rodriguez onderschept slim de pass. Rodriguez met een sublieme pass. Sánta is nu in balbezit. Sánta draait met de bal, schiet en ... Urbieta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Saucedo met een snelle inworp. Pisz is nu in balbezit. Pisz probeert naar een medespeler te passen. Sánta heeft problemen om de bal te vangen. Sánta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pisz probeert naar een medespeler te passen. Mićović met een sublieme pass. Jacquet is nu in balbezit. Debernardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Debernardi geeft een lange en hoge pass. Urbieta probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pisz rent richting de bal. Pisz met een sublieme pass. Castorino is nu in balbezit. Sánta verovert de bal door een tackle van achteren. Sánta haalt uit met een fantastische trap. Urbieta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Debernardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Debernardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.Cabrera 80%, Gachet FC 20%.
S.S.Cabrera - Gachet FC 0:2

48e minuut.
Burt met een sublieme pass. Manzur is nu in balbezit. Manzur geeft een lange en hoge pass. Rodriguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodriguez geeft een lange en hoge pass. Méndez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Burt bereikt de bal nog maar net als eerste. Burt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.S.Cabrera - Gachet FC 1:2

65e minuut.
Sánta is nu in balbezit. Sánta passt de bal in één keer door. Castorino is nu in balbezit. Debernardi verovert de bal door een tackle van achteren. Debernardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Borsatto verovert de bal door een tackle van achteren. Pisz rent richting de bal. Pisz speelt de bal door. Debernardi is nu in balbezit. Debernardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Pisz passt de bal in één keer door. Sánta rent richting de bal. Sánta passt de bal in één keer door. Debernardi rent richting de bal. Debernardi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.S.Cabrera 76%, Gachet FC 24%.
S.S.Cabrera - Gachet FC 1:2