Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Drago Leandro N Alem
Normal Tactiek La 4132
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 1
23.5 gemiddelde waardering 36.3
adequate Schieten very good
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Holewiński geeft een lange en hoge pass. Merritt rent richting de bal. Merritt geeft de bal voor. Stropnický rent richting de bal. Stropnický schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Ratti kopt de bal weg. Bütner heeft problemen om de bal te vangen. Bütner passt de bal met de wreef. Merritt rent richting de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Protasiuk kopt de bal weg. Merritt is nu in balbezit. Merritt passt de bal met de wreef. Stropnický rent richting de bal. Stropnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:1

5e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Vierci bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt verovert de bal door een tackle van achteren. Stropnický rent richting de bal. Stropnický haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Vierci de bal onder controle te krijgen. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt geeft de bal voor. Stropnický kan de bal niet met de borst controleren. Stropnický draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ramos kopt de bal weg. Ratti heeft problemen om de bal te vangen. Protasiuk speelt de bal door. Daar is Merritt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Merritt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vierci is nu in balbezit. Stropnický onderschept slim de pass. Stropnický haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:2

16e minuut.
Sanabria rent richting de bal. Arévalo onderschept slim de pass. Arévalo passt de bal in één keer door. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt draait met de bal, schiet en ... Carrizosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Arévalo neemt de hoekschop. Stropnický kopt de bal weg. Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:3

18e minuut.
Ratti verovert de bal door een tackle van achteren. Ratti speelt de bal door. Stropnický controleert de bal met de borst. Merritt rent richting de bal. Merritt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:4

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Achucarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bütner is nu in balbezit. Ratti verovert de bal door een tackle van achteren. Ratti geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Meza geeft een lange en hoge pass. Stropnický is nu in balbezit. Machain speelt de bal door. Merritt is nu in balbezit. Merritt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:5

38e minuut.
Klungelig pakt Meza de bal. Ratti rent richting de bal. Meza schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Meza naar de kleedkamers voor een vroege douche.

40e minuut.
Ratti bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt onderschept slim de pass. Protasiuk is nu in balbezit. Merritt rent richting de bal. Merritt draait met de bal, schiet en ... Carrizosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Drago 58%, Leandro N Alem 42%.
Fc Drago - Leandro N Alem 0:6

47e minuut.
Bütner passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Protasiuk de bal. Protasiuk speelt de bal door. Merritt rent richting de bal. Merritt draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Haedo Valdez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bütner is nu in balbezit. Bütner passt de bal in één keer door. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický draait met de bal, schiet en ... Carrizosa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:7

50e minuut.
Ratti onderschept slim de pass. Ratti probeert naar een medespeler te passen. Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ... Krasimirov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Krasimirov met een harde bal richting middenveld. Stropnický kopt de bal weg. Merritt rent richting de bal. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický draait met de bal, schiet en ... Carrizosa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Merritt rent richting de bal. Merritt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:8

63e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Villegas geeft een lange en hoge pass. Daar is Vierci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stropnický rent richting de bal. Stropnický schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický draait met de bal, schiet en ... Paal!

66e minuut.
Arce rent richting de bal. van Gogh begaat een overtreding. Arce raakt geblesseerd tijdens het duel. Barreto komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Holewiński speelt de bal door. Bütner is nu in balbezit. Bütner met een sublieme pass. Barreto rent richting de bal. Barreto schiet op doel. Carrizosa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stropnický bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický schiet op doel. Carrizosa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:9

72e minuut.
Stropnický passt de bal zonder na te denken. Daar is Arévalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arévalo speelt de bal door. Stropnický rent richting de bal. Stropnický schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Ratti geeft de bal voor. Inworp. Bütner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Protasiuk is nu in balbezit. Protasiuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ratti is nu in balbezit. Protasiuk is nu in balbezit. Protasiuk met een sublieme pass. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Drago - Leandro N Alem 0:10

88e minuut.
Protasiuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stropnický is nu in balbezit. Stropnický passt de bal met de wreef. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Drago 59%, Leandro N Alem 41%.
Fc Drago - Leandro N Alem 0:10