Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La banda f.c Franja Negra FC
gallardo2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.1 gemiddelde waardering 35.2
weak Schieten solid
average Passen average
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Viera geeft een lange en hoge pass. Khalef bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalef passt de bal in één keer door. Amo is nu in balbezit. Amo schiet op doel. Balmelli bokst de bal weg.

10e minuut.
Peraj controleert de bal met de borst. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barrenta de bal. Cataldo is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Khalef onderschept slim de pass. Khalef passt de bal in één keer door. Amo rent richting de bal. Amo haalt uit met een fantastische trap. Ondrůšek probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Granada geeft een hoge lob. Pałkus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cataldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cataldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
La banda f.c - Franja Negra FC 0:1

36e minuut.
Radomski geeft een lange en hoge pass. Viera heeft problemen om de bal te vangen. Gamarra probeert naar een medespeler te passen. Monzón rent richting de bal. Monzón geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La banda f.c 36%, Franja Negra FC 64%.
La banda f.c - Franja Negra FC 0:1

47e minuut.
Bo is nu in balbezit. Bo passt de bal met de wreef. Daar is Ondrůšek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amo rent richting de bal. Amo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La banda f.c - Franja Negra FC 1:1

48e minuut.
Matallana verovert de bal door een tackle van achteren. Matallana geeft de bal voor. Bo met een sublieme pass. Ondrůšek rent richting de bal. Ondrůšek draait met de bal, schiet en ... Balmelli bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
La banda f.c - Franja Negra FC 2:1

55e minuut.
Høiseth is nu in balbezit. Høiseth geeft een lange en hoge pass. López Moreira kopt de bal weg. Amo is nu in balbezit. Amo geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Henriquez rent richting de bal. Henriquez geeft een hoge lob. Matallana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cataldo rent richting de bal. Cataldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La banda f.c - Franja Negra FC 2:2

74e minuut.
Lefebvre geeft een lange en hoge pass. Radomski kan de bal niet met de borst controleren. Araujo is nu in balbezit. Araujo schiet op doel. Peraj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La banda f.c - Franja Negra FC 2:3

82e minuut.
Doria probeert naar een medespeler te passen. Khalef rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Monzón. Monzón krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Gamarra heeft problemen om de bal te vangen. Gamarra passt de bal zonder na te denken. Cataldo is nu in balbezit. Cataldo haalt uit met een fantastische trap. Pałkus probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Ondrůšek rent richting de bal. Henriquez onderschept slim de pass. Bo rent richting de bal. Bo haalt uit met een fantastische trap. Amo krijgt zijn hoofd ertegen. Balmelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La banda f.c 51%, Franja Negra FC 49%.
La banda f.c - Franja Negra FC 2:3