Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ola Poke LA TORRE
Cebolla Crocante Tactiek ATC
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30 gemiddelde waardering 32.3
matig Schieten redelijk
slecht Passen redelijk
zwak Verdedigen goed


5e minuut.
Jetten is nu in balbezit. Gałczyński is nu in balbezit. Gałczyński geeft een lange en hoge pass. Negreiros rent richting de bal. Negreiros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Manzoni geeft een lange en hoge pass. Guðfinnsson kopt de bal weg. Jetten met een sublieme pass. Lanzi rent richting de bal. Lanzi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Fatecha speelt de bal door. Manzoni rent richting de bal. Manzoni probeert naar een medespeler te passen. Della Bella bereikt de bal nog maar net als eerste. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ola Poke - LA TORRE 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ola Poke 60%, LA TORRE 40%.
Ola Poke - LA TORRE 0:1

46e minuut.
Plutão bereikt de bal nog maar net als eerste. Plutão passt de bal met de wreef. Gałczyński rent richting de bal. Lanzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

51e minuut.
Gałczyński kopt de bal weg. Fatecha is nu in balbezit. Fatecha geeft de bal voor. Della Bella heeft problemen om de bal te vangen. Della Bella schiet op doel. Insaurralde bokst de bal weg. Paal!

76e minuut.
Negreiros passt de bal in één keer door. Jetten bereikt de bal nog maar net als eerste. Jetten geeft een hoge lob. Della Bella rent richting de bal. Della Bella schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Guðfinnsson is nu in balbezit. Benítez onderschept slim de pass. Della Bella rent richting de bal. Della Bella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ola Poke - LA TORRE 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ola Poke 66%, LA TORRE 34%.
Ola Poke - LA TORRE 0:2