Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Guiners Los Galactico$
532 Tactiek 2024
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 40.3
average Schieten good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Araujo probeert naar een medespeler te passen. Soto rent richting de bal. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado rent richting de bal. Bogado draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Galindo de bal. Carles rent richting de bal. Carles haalt uit met een fantastische trap. Raschle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:1

3e minuut.
Bogado verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado passt de bal in één keer door. Colmán is nu in balbezit. Carles rent richting de bal. Carles haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Rahmat geeft een lange en hoge pass. Valdivieso rent richting de bal. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:2

17e minuut.
Bogado verovert de bal door een tackle van achteren. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto passt de bal met de wreef. Carles rent richting de bal. Carles draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Barchini verovert de bal door een tackle van achteren. Barchini passt de bal zonder na te denken. Bujor rent richting de bal. Bujor geeft een lange en hoge pass. Bogado maakt een snoekduik en kopt de bal. Raschle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Morel geeft een hoge lob. Zarza rent richting de bal. Carles verovert de bal door een tackle van achteren. Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Bogado schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:3

22e minuut.
Plá geeft de bal voor. Carles kopt de bal weg. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Araujo passt de bal met de wreef. Soto is nu in balbezit. Soto geeft een lange en hoge pass. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado rent richting de bal. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Colmán rent richting de bal. Jelenić verovert de bal door een tackle van achteren. Jelenić speelt de bal door. Daar is Bogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Barchini is nu in balbezit. Barchini passt de bal met de wreef. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:4

40e minuut.
Bujor geeft de bal voor. Galindo kopt de bal weg. Barchini probeert naar een medespeler te passen. Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Bogado draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Soto probeert naar een medespeler te passen. Raschle speelt de bal door. Jelenić kopt de bal weg. Carles rent richting de bal. Carles geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carles rent richting de bal. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiners 68%, Los Galactico$ 32%.
Guiners - Los Galactico$ 0:5

47e minuut.
Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Battaglia verovert de bal door een tackle van achteren. Battaglia speelt de bal door. Jelenić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelenić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Raschle met een sublieme pass. Jelenić kopt de bal weg. Klungelig pakt Galindo de bal. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ... Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Bujor kopt de bal weg. Klungelig pakt Zarza de bal. Barchini speelt de bal door. Bogado is nu in balbezit. Bogado draait met de bal, schiet en ... Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Carles de bal. Carles haalt uit met een fantastische trap. Raschle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:6

54e minuut.
Bogado onderschept slim de pass. Bogado speelt de bal door. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carles schiet op doel. Raschle werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:7

58e minuut.
Carles speelt de bal door. Echeverria rent richting de bal. Bogado bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Soto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daar is Galindo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barchini met een sublieme pass. Bogado is nu in balbezit. Bogado haalt uit met een fantastische trap. Raschle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:8

63e minuut.
Soto onderschept slim de pass. Bogado speelt de bal door. Carles bereikt de bal nog maar net als eerste. Carles schiet op doel. Raschle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Guiners - Los Galactico$ 0:9

72e minuut.
Barchini passt de bal in één keer door. Bogado is nu in balbezit. Galindo rent richting de bal. Bogado onderschept slim de pass. Bogado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Inworp. Morel met een snelle inworp. Jelenić probeert naar een medespeler te passen. Carles is nu in balbezit. Carles draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Guiners 77%, Los Galactico$ 23%.
Guiners - Los Galactico$ 0:9