Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fecha libre L. N. Davout CF
7 Tactiek Saint Hilaire
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
35.3 gemiddelde waardering 43.1
matig Schieten solide
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Bondavalli is nu in balbezit. Frydecki is nu in balbezit. Bondavalli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bondavalli krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Daar is Castorino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castorino geeft een hoge lob. Kuster rent richting de bal. Kuster haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - L. N. Davout CF 0:1

30e minuut.
Skonieczny verovert de bal door een tackle van achteren. Puska onderschept slim de pass. Puska met een sublieme pass. Kuster is nu in balbezit. Kuster schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Frydecki kopt de bal weg. Pane rent richting de bal. Pane passt de bal met de wreef. Storelli rent richting de bal. Storelli haalt uit met een fantastische trap. Lengen bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - L. N. Davout CF 0:2

37e minuut.
Frydecki is nu in balbezit. Deodato onderschept slim de pass. Galabov is nu in balbezit. Pane is nu in balbezit. Pane schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 57%, L. N. Davout CF 43%.
fecha libre - L. N. Davout CF 0:2

47e minuut.
Galabov passt de bal zonder na te denken. Drajer rent richting de bal. Bochinsky begaat een overtreding. Drajer raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Drajer kan niet meer verder spelen. Bajron komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Encinas rent richting de bal. Encinas geeft een hoge lob. Casas probeert de bal met de borst te controleren. Storelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Storelli draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Kuster is nu in balbezit. Casas is nu in balbezit. Casas geeft een hoge lob. Kuster geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Storelli de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lengen speelt de bal door. Skonieczny kopt de bal weg. Bajron rent richting de bal. Bajron draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grillón komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Frydecki onderschept slim de pass. Frydecki probeert naar een medespeler te passen. Grillón rent richting de bal. Grillón schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Krajišnik komt het veld opgelopen. Achucarro komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Puska is nu in balbezit. Puska passt de bal zonder na te denken. Daar is Storelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuster bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuster schiet op doel. Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Frydecki passt de bal in één keer door. Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pane verovert de bal door een tackle van achteren. Achucarro rent richting de bal. Achucarro draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - L. N. Davout CF 1:2

70e minuut.
Gancarczyk geeft een lange en hoge pass. Galabov bereikt de bal nog maar net als eerste. Galabov geeft een lange en hoge pass. Pane rent richting de bal. Pane draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fecha libre - L. N. Davout CF 2:2

83e minuut.
Krajišnik geeft de bal voor. Inworp. Encinas met een snelle inworp. Bondavalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondavalli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Achucarro heeft problemen om de bal te vangen. Puska rent richting de bal. Puska geeft een lange en hoge pass. Storelli rent richting de bal. Storelli haalt uit met een fantastische trap. Lengen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Storelli is nu in balbezit. Storelli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Puska geeft de bal voor. Samudio bereikt de bal nog maar net als eerste. Gancarczyk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Gancarczyk krijgt een gele kaart. Samudio is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Storelli neemt de penalty, wat een uithaal! Lengen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fecha libre - L. N. Davout CF 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fecha libre 52%, L. N. Davout CF 48%.
fecha libre - L. N. Davout CF 2:3