Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Questo e Boca DIABLOS
ESTAS CAGADO! Tactiek blos 2
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.1 gemiddelde waardering 62.6
goed Schieten wonderbaarlijk
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Scimitarra passt de bal in één keer door. Petrea probeert naar een medespeler te passen. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra schiet op doel. Desnouck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:1

6e minuut.
Bakoš geeft een lange en hoge pass. Inworp. Petrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Valero is nu in balbezit. Valero haalt uit met een fantastische trap. Desnouck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Daar is Montaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruś speelt de bal door. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski geeft een lange en hoge pass. Valero springt en kopt de bal. Desnouck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:2

12e minuut.
Montaño passt de bal met de wreef. Łydkowski is nu in balbezit. Łydkowski speelt de bal door. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio schiet op doel. Desnouck kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Krivokapić rent richting de bal. Scimitarra onderschept slim de pass. Valero rent richting de bal. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Desnouck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kumara bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumara geeft een lange en hoge pass. Łydkowski kopt de bal weg. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno geeft een hoge lob. Petrea speelt de bal door. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:3

21e minuut.
Ozorio passt de bal met de wreef. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:4

21e minuut.
Daar is Virtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scimitarra verovert de bal door een tackle van achteren. Kumara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kumara krijgt een gele kaart. Scimitarra is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Montaño met een snel genomen vrije trap. Ozorio maakt een snoekduik en kopt de bal. Desnouck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Petrea geeft een lange en hoge pass. Bakoš is nu in balbezit. Bakoš geeft de bal voor. Ente rent richting de bal. Ente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero passt de bal zonder na te denken. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:5

29e minuut.
Petrea onderschept slim de pass. Petrea met een sublieme pass. Daar is Valero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Desnouck bokst de bal weg.

30e minuut.
Jończyk rent richting de bal. Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Łydkowski passt de bal zonder na te denken. Ozorio rent richting de bal. Ozorio geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Pruś rent richting de bal. Montaño onderschept slim de pass. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Petrea geeft een hoge lob. Valero rent richting de bal. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... Desnouck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:6

37e minuut.
Petrea probeert naar een medespeler te passen. Łydkowski rent richting de bal. Łydkowski speelt de bal door. Valero rent richting de bal. Valero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gershon bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Pruś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pruś geeft een hoge lob. Ente springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Valero kopt de bal weg. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakoš verovert de bal door een tackle van achteren. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Łydkowski is nu in balbezit. Günsel is nu in balbezit. Łydkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Łydkowski geeft een hoge lob. Valero krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:7

45e minuut.
Łydkowski geeft de bal voor. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. Desnouck werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 72%, DIABLOS 28%.
Questo e Boca - DIABLOS 0:8

48e minuut.
Bakoš verovert de bal door een tackle van achteren. Ozorio is nu in balbezit. Ozorio geeft een hoge lob. Valero rent richting de bal. Valero schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valero bereikt de bal nog maar net als eerste. Valero geeft de bal voor. Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:9

50e minuut.
Krivokapić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montaño probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Valero de bal. Valero haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Klungelig pakt Gershon de bal. Pruś geeft een lange en hoge pass. Márquez geeft een lange en hoge pass. Daar is Scimitarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scimitarra schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Valero rent richting de bal. Krivokapić begaat een overtreding. Valero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Petrea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Scimitarra maakt een snoekduik en kopt de bal. Desnouck maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:10

58e minuut.
Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakoš is nu in balbezit. Scimitarra onderschept slim de pass. Scimitarra schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:11

60e minuut.
Łydkowski geeft de bal voor. Ozorio rent richting de bal. Scimitarra is nu in balbezit. Scimitarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:12

61e minuut.
Montaño passt de bal zonder na te denken. Scimitarra rent richting de bal. Ozorio is nu in balbezit. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Montaño speelt de bal door. Petrea rent richting de bal. Petrea geeft een hoge lob. Scimitarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Scimitarra draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valero is nu in balbezit. Desnouck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Scimitarra rent richting de bal. Scimitarra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:13

64e minuut.
Kumara geeft de bal voor. Daar is Virtejaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Montaño geeft een lange en hoge pass. Valero is nu in balbezit. Valero geeft de bal voor. Desnouck verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Machuca komt het veld opgelopen. Valero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Saucedo komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Montaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Montaño passt de bal in één keer door. Scimitarra rent richting de bal. Saucedo rent richting de bal. Saucedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:14

70e minuut.
Wanczyk komt het veld opgelopen. Ciocan komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiriţă komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ozorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ozorio met een sublieme pass. Wanczyk rent richting de bal. Wanczyk schiet op doel. Desnouck werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Ozorio rent richting de bal. Ozorio geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Saucedo de bal. Saucedo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Wanczyk de bal. Wanczyk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Moreno geeft een lange en hoge pass. Saucedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciocan met een sublieme pass. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Daar is Ozorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ozorio is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chiriţă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Saucedo krijgt zijn hoofd ertegen. Desnouck bokst de bal weg. Wanczyk is nu in balbezit. Wanczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:15

84e minuut.
Virtejaru rent richting de bal. Wanczyk onderschept slim de pass. Krivokapić rent richting de bal. Wanczyk onderschept slim de pass. Wanczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Desnouck trapt de bal weg. Chiriţă geeft een hoge lob. Wanczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanczyk draait met de bal, schiet en ... Desnouck probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Questo e Boca - DIABLOS 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Questo e Boca 79%, DIABLOS 21%.
Questo e Boca - DIABLOS 0:16