Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Santos Soldados Lácteos FC
Normal Tactiek Pancake
39% Balbezit 61%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 32.9
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Ávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras verovert de bal door een tackle van achteren. Contreras met een sublieme pass. Sârb is nu in balbezit. Sârb haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ríos passt de bal in één keer door. Contreras probeert de bal aan de voet te houden. Contreras speelt de bal door. Daar is Sârb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Kennion is nu in balbezit. Kennion geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Contreras zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arroyaves geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ríos kopt de bal weg. Contreras is nu in balbezit. Contreras passt de bal zonder na te denken. Sârb is nu in balbezit. Sârb draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Soldados - Lácteos FC 0:1

26e minuut.
Armijo rent richting de bal. Arroyaves rent richting de bal. Arroyaves passt de bal in één keer door. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Contreras zal de hoekschop nemen. Kawano controleert de bal met de borst. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sârb de bal. Sârb schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Contreras controleert de bal met de borst. Gracés rent richting de bal. Contreras begaat een overtreding. Contreras krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Jacobs geeft een lange en hoge pass. Ochoa kopt de bal weg. Klungelig pakt Kennion de bal. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb haalt uit met een fantastische trap. Julio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Araúz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochoa is nu in balbezit. Ochoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Soldados 65%, Lácteos FC 35%.
Santos Soldados - Lácteos FC 0:1

48e minuut.
Homerchea speelt de bal door. Kawano bereikt de bal nog maar net als eerste. Arroyaves verovert de bal door een tackle van achteren. Sârb is nu in balbezit. Sârb draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Arroyaves passt de bal in één keer door. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb passt de bal met de wreef. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Julio trapt de bal weg. Homerchea kopt de bal weg. Casar probeert de bal aan de voet te houden. Gracés rent richting de bal. Gracés haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cedeño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras geeft de bal voor. Arroyaves kopt de bal weg. Sârb bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârb haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Baxter komt het veld opgelopen. Contreras geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Julio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ríos probeert naar een medespeler te passen. Arroyaves speelt de bal door. Sârb is nu in balbezit. Ochoa rent richting de bal. Ochoa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Soldados - Lácteos FC 0:2

61e minuut.
Picado komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Baxter bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jacobs. Baxter raakt geblesseerd tijdens het duel. Díaz komt het veld opgelopen. Calderón komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Araúz geeft de bal voor. Contreras kopt de bal weg. Kawano rent richting de bal. Ochoa onderschept slim de pass. Ochoa draait met de bal, schiet en ... Julio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Santos Soldados - Lácteos FC 0:3

76e minuut.
Horvat komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Olmos speelt de bal door. Homerchea rent richting de bal. Homerchea passt de bal in één keer door. Gracés bereikt de bal nog maar net als eerste. Gracés draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Santos Soldados 63%, Lácteos FC 37%.
Santos Soldados - Lácteos FC 0:3