Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Traidores Salamandras Athena´´s
Normal Tactiek FIIIU
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 39.9
average Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen good


3e minuut.
Goodman is nu in balbezit. Goodman passt de bal zonder na te denken. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:1

10e minuut.
Gruszecki controleert de bal met de borst. Martínez rent richting de bal. Martínez probeert naar een medespeler te passen. Samudio is nu in balbezit. Samudio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft de bal voor. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Cabrera trapt de bal weg van het doel. Pinilla kopt de bal weg. Escala kan de bal niet met de borst controleren. Escala draait met de bal, schiet en ... Calderón probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman passt de bal in één keer door. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gruszecki onderschept slim de pass. Pinilla rent richting de bal. Pinilla geeft een hoge lob. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Blackman onderschept slim de pass. Goodman rent richting de bal. Goodman passt de bal met de wreef. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:2

28e minuut.
Gruszecki verovert de bal door een tackle van achteren. Gruszecki speelt de bal door. Sapieha is nu in balbezit. Sapieha geeft een hoge lob. Escala maakt een snoekduik en kopt de bal. Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Casanova rent richting de bal. Goodman rent richting de bal. De los Ríos verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman verovert de bal door een tackle van achteren. Blackman schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Escala rent richting de bal. Escala geeft een lange en hoge pass. Sapieha bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:3

34e minuut.
Malcom onderschept slim de pass. Malcom geeft een lange en hoge pass. Dely Valdés bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala rent richting de bal. Escala draait met de bal, schiet en ... Calderón probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Blackman onderschept slim de pass. Blackman geeft de bal voor. Klungelig pakt Berrio de bal. Escala rent richting de bal. Escala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Calderón speelt de bal door. Pinilla kopt de bal weg. Blackman probeert naar een medespeler te passen. Escala is nu in balbezit. Escala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Inworp. Sapieha met de inworp. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla geeft een lange en hoge pass. Escala maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pinilla met een sublieme pass. De los Ríos rent richting de bal. Blackman onderschept slim de pass. Blackman schiet op doel. Na een snelle pass probeert Cabrera de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traidores Salamandras 83%, Athena´´s 17%.
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:4

47e minuut.
Goodman passt de bal zonder na te denken. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman passt de bal met de wreef. Sapieha rent richting de bal. Sapieha geeft een hoge lob. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Calderón met een sublieme pass. Łuczyński geeft de bal voor. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel. Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:5

56e minuut.
Inworp. Malcom zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Marotta geeft een lange en hoge pass. Sapieha springt en kopt de bal. Calderón bokst de bal weg.

61e minuut.
Samudio heeft problemen om de bal te vangen. Malcom verovert de bal door een tackle van achteren. Malcom met een sublieme pass. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sapieha rent richting de bal. Sapieha schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:6

64e minuut.
Dely Valdés passt de bal in één keer door. Marotta geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Blackman de bal. Blackman draait met de bal, schiet en ... Calderón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:7

70e minuut.
De los Ríos heeft problemen om de bal te vangen. Pinilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinilla geeft een lange en hoge pass. Blackman is nu in balbezit. Blackman haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:8

73e minuut.
Gruszecki met een snelle inworp. Pinilla is nu in balbezit. Pinilla probeert naar een medespeler te passen. Escala bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:9

80e minuut.
Klungelig pakt Escala de bal. Escala schiet op doel. Cabrera probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marotta rent richting de bal. Marotta geeft de bal voor. Calderón kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Blackman is nu in balbezit. Blackman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:10

87e minuut.
Casanova probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Marotta geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Blackman bereikt de bal nog maar net als eerste. Blackman draait met de bal, schiet en ... Calderón bokst de bal weg. Blackman rent richting de bal. Blackman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:11

90e minuut.
Blackman met een sublieme pass. Cabrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Escala onderschept slim de pass. Escala draait met de bal, schiet en ... Calderón maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Traidores Salamandras 82%, Athena´´s 18%.
Traidores Salamandras - Athena´´s 0:12