Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
C.A. BRISAS DEL GOLF MMFC
matrix Tactiek WKP.33
46% Balbezit 54%
68% Spel op eigen helft 32%
0 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 38.5
redelijk Schieten uitstekend
zwak Passen matig
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Naglić is nu in balbezit. Perigault verovert de bal door een tackle van achteren. Perigault met een sublieme pass. Busscher heeft problemen om de bal te vangen. Busscher schiet op doel. Regev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - MMFC 0:1

4e minuut.
Sipahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher onderschept slim de pass. Busscher met een sublieme pass. Frade is nu in balbezit. Frade haalt uit met een fantastische trap. Regev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Damin neemt vlug de vrije trap. Sipahi heeft problemen om de bal te vangen. Frade rent richting de bal. Busscher rent richting de bal. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Ichikawa geeft de bal voor. Inworp. Damin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pili is nu in balbezit. Naglić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pili verovert de bal door een tackle van achteren. Perigault geeft een lange en hoge pass. Frade krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Daar is Ichikawa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Byrgiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Frade verovert de bal door een tackle van achteren. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pili verovert de bal door een tackle van achteren. Busscher is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sipahi. Busscher raakt geblesseerd tijdens het duel. Perigault zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Beldeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pili met een sublieme pass. Beldeanu geeft de bal voor. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - MMFC 0:2

33e minuut.
Sipahi verovert de bal door een tackle van achteren. Perigault rent richting de bal. Perigault speelt de bal door. Busscher is nu in balbezit. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Regev trapt de bal weg. Perigault kopt de bal weg. Klungelig pakt Frade de bal. Busscher is nu in balbezit. Busscher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Damin bereikt de bal nog maar net als eerste. Damin probeert naar een medespeler te passen. Estévez probeert naar een medespeler te passen. Busscher rent richting de bal. Busscher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. BRISAS DEL GOLF 68%, MMFC 32%.
C.A. BRISAS DEL GOLF - MMFC 0:2

47e minuut.
Pryor verovert de bal door een tackle van achteren. Pryor geeft een lange en hoge pass. Frade kopt de bal weg. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - MMFC 0:3

51e minuut.
Perigault kopt de bal weg. Klungelig pakt Busscher de bal. Busscher met een sublieme pass. Frade is nu in balbezit. Frade schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Covrig verovert de bal door een tackle van achteren. Pili verovert de bal door een tackle van achteren. Pili met een sublieme pass. Estévez bereikt de bal nog maar net als eerste. Estévez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Naglić verovert de bal door een tackle van achteren. Pili verovert de bal door een tackle van achteren. Pili passt de bal in één keer door. Busscher is nu in balbezit. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Regev trapt de bal weg van het doel. Damin heeft problemen om de bal te vangen. Damin geeft een lange en hoge pass. Busscher is nu in balbezit. Busscher haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Beldeanu geeft een lange en hoge pass. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher onderschept slim de pass. Busscher haalt uit met een fantastische trap. Regev werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Naglić kopt de bal weg. Carter speelt de bal door. Busscher is nu in balbezit. Busscher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - MMFC 0:4

68e minuut.
Naglić geeft de bal voor. Kamentsev controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Pili maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Estévez is nu in balbezit. Estévez haalt uit met een fantastische trap. Regev kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs geeft de bal voor. Perigault met een sublieme pass. Busscher is nu in balbezit. Busscher schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Busscher geeft de bal voor. Byrgiel heeft problemen om de bal te vangen. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher draait met de bal, schiet en ... Regev werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
C.A. BRISAS DEL GOLF - MMFC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C.A. BRISAS DEL GOLF 69%, MMFC 31%.
C.A. BRISAS DEL GOLF - MMFC 0:5