Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Increíbles Inútiles CD Plaza Amador
Normal Tactiek TEUTON
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 38.2
matig Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel speelt de bal door. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:1

13e minuut.
Gualtieri met een snelle inworp. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên passt de bal zonder na te denken. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:2

17e minuut.
Orange rent richting de bal. Orange probeert naar een medespeler te passen. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel. Plúa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:3

21e minuut.
Orange onderschept slim de pass. Muscă is nu in balbezit. Muscă passt de bal met de wreef. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Gualtieri passt de bal zonder na te denken. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên passt de bal met de wreef. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ... Plúa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Goodman met een harde bal richting middenveld. Orange kopt de bal weg. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:4

32e minuut.
Orange is nu in balbezit. Orange passt de bal zonder na te denken. Muscă is nu in balbezit. Manuel rent richting de bal. Manuel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Muscă schiet op doel. Daar is Camaño, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên schiet op doel. Na een snelle pass probeert Camaño de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:5

41e minuut.
Darda met een sublieme pass. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên passt de bal met de wreef. Manuel is nu in balbezit. Manuel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:6

43e minuut.
Manuel passt de bal zonder na te denken. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên speelt de bal door. Muscă is nu in balbezit. Muscă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Inútiles 78%, CD Plaza Amador 22%.
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:6

46e minuut.
Hooker met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Manuel begaat een overtreding. Manuel krijgt een gele kaart.

47e minuut.
Bradu probeert naar een medespeler te passen. Gualtieri probeert naar een medespeler te passen. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Bình Nguyên bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

51e minuut.
Orange geeft de bal voor. Camaño kopt de bal weg. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Gualtieri heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Zapata zijn tegenspeler op de grond. Gualtieri raakt geblesseerd tijdens het duel. Darda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Muscă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muscă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Hoàng Thái is nu in balbezit. Hoàng Thái met een sublieme pass. Darda probeert naar een medespeler te passen. Bình Nguyên rent richting de bal. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:7

58e minuut.
Klungelig pakt Bình Nguyên de bal. Manuel rent richting de bal. Manuel geeft een lange en hoge pass. Muscă bereikt de bal nog maar net als eerste. Muscă schiet op doel. Plúa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bình Nguyên rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:8

73e minuut.
Alba bereikt de bal nog maar net als eerste. Bình Nguyên onderschept slim de pass. Bình Nguyên passt de bal met de wreef. Manuel rent richting de bal. Manuel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Plúa trapt de bal weg. Lloreda kopt de bal weg. Manuel is nu in balbezit. Manuel schiet op doel. Plúa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Newton geeft een lange en hoge pass. Hooker kopt de bal weg. Orange met een sublieme pass. Manuel is nu in balbezit. Manuel haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Plúa niet meer kan verder spelen. Macmur komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Darda rent richting de bal. Darda geeft een lange en hoge pass. Manuel controleert de bal met de borst. Bình Nguyên is nu in balbezit. Bình Nguyên schiet op doel. Macmur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manuel rent richting de bal. Manuel haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:9

86e minuut.
Orange is nu in balbezit. Orange passt de bal zonder na te denken. Manuel is nu in balbezit. Manuel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Increíbles Inútiles 81%, CD Plaza Amador 19%.
Increíbles Inútiles - CD Plaza Amador 0:10