Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dementes Lobos JLGM
Normal Tactiek JUL
42% Balbezit 58%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 45
slecht Schieten goed
zwak Passen solide
slecht Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mystek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mystek met een sublieme pass. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ... Urbina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Ruíz is nu in balbezit. Arcipreste verovert de bal door een tackle van achteren. Arcipreste met een sublieme pass. Klungelig pakt Kalník de bal. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:1

12e minuut.
Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel. Daar is Ruíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalník rent richting de bal. Kalník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:2

14e minuut.
Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Mystek speelt de bal door. Krasucki rent richting de bal. Krasucki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros passt de bal in één keer door. Kalník is nu in balbezit. Kalník draait met de bal, schiet en ... Urbina werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:3

23e minuut.
Chung probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vega geeft een lange en hoge pass. Krasucki heeft problemen om de bal te vangen. Krasucki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ros onderschept slim de pass. Ros probeert naar een medespeler te passen. Kalník rent richting de bal. Kalník passt de bal in één keer door. Mystek met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Vega onderschept slim de pass. Vega geeft de bal voor. Daar is Tovar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Krasucki rent richting de bal. Krasucki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Krasucki rent richting de bal. Krasucki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Robles is nu in balbezit. Vega onderschept slim de pass. Vega met een sublieme pass. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:4

35e minuut.
Ros met een sublieme pass. Arcipreste bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcipreste met een sublieme pass. Kalník rent richting de bal. Kalník draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Ros passt de bal in één keer door. Mystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mystek met een sublieme pass. Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:5

44e minuut.
Mystek is nu in balbezit. Mystek passt de bal in één keer door. Kalník rent richting de bal. Kalník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementes Lobos 72%, JLGM 28%.
Dementes Lobos - JLGM 0:6

52e minuut.
Ruíz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mystek rent richting de bal. Mystek passt de bal in één keer door. Krasucki rent richting de bal. Krasucki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:7

54e minuut.
Ros bereikt de bal nog maar net als eerste. Ros passt de bal in één keer door. Daar is Krasucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:8

64e minuut.
Kalník rent richting de bal. Kalník probeert naar een medespeler te passen. Krasucki rent richting de bal. Ros rent richting de bal. Ros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:9

69e minuut.
Mystek onderschept slim de pass. Mystek geeft de bal voor. Kalník heeft problemen om de bal te vangen. Krasucki is nu in balbezit. Krasucki schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:10

71e minuut.
Mystek met een sublieme pass. Calvo speelt de bal door. Guardia heeft problemen om de bal te vangen. Ros is nu in balbezit. Ros geeft een lange en hoge pass. Urbina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Chung rent richting de bal. Mystek verovert de bal door een tackle van achteren. Mystek probeert naar een medespeler te passen. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu passt de bal in één keer door. Arcipreste probeert naar een medespeler te passen. Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Calvo passt de bal zonder na te denken. Keloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Keloğlu geeft een lange en hoge pass. Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ruíz rent richting de bal. Arcipreste onderschept slim de pass. Arcipreste passt de bal met de wreef. Kalník bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalník draait met de bal, schiet en ... Urbina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Chung heeft problemen om de bal te vangen. Mystek probeert naar een medespeler te passen. Krasucki heeft problemen om de bal te vangen. Krasucki haalt uit met een fantastische trap. Tovar probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:11

84e minuut.
Urbina met een sublieme pass. Arcipreste kopt de bal weg. Ros probeert naar een medespeler te passen. Kalník rent richting de bal. Kalník schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dementes Lobos - JLGM 0:12

89e minuut.
Arcipreste geeft de bal voor. Ros kopt de bal weg. Klungelig pakt Kalník de bal. Ros rent richting de bal. Ros haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dementes Lobos 73%, JLGM 27%.
Dementes Lobos - JLGM 0:12