Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pasivos Gatos TALIBANES FC
Normal Tactiek taliban
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 31
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.3 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten very good
weak Passen weak
poor Verdedigen good


5e minuut.
Palacios probeert de bal aan de voet te houden. Davis bereikt de bal nog maar net als eerste. Palacios verovert de bal door een tackle van achteren. Kušljić rent richting de bal. Kušljić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Sánchez rent richting de bal. Peralta onderschept slim de pass. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić rent richting de bal. Kušljić schiet op doel. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Peralta bereikt de bal nog maar net als eerste. Miliadis onderschept slim de pass. Miliadis passt de bal in één keer door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mayorga heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tello Jorge is nu in balbezit. Salamanca schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Salamanca krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Doeltrap. Cortázar trapt de bal weg. Sealey speelt de bal door. Kušljić rent richting de bal. Kušljić haalt uit met een fantastische trap. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Kušljić maakt een snoekduik en kopt de bal. Davis probeert de bal aan de voet te houden. Tello Jorge bereikt de bal nog maar net als eerste. Tello Jorge schiet op doel. Cortázar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:1

22e minuut.
De La Cruz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sánchez heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez met een sublieme pass. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić haalt uit met een fantastische trap. Cortázar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Davis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ibarra rent richting de bal. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić speelt de bal door. Tello Jorge is nu in balbezit. Tello Jorge schiet op doel. Cortázar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:2

30e minuut.
Estrada zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sealey rent richting de bal. Sealey met een sublieme pass. Kušljić rent richting de bal. Kušljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:3

35e minuut.
Tello Jorge passt de bal zonder na te denken. Sealey probeert naar een medespeler te passen. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić haalt uit met een fantastische trap. Cortázar probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:4

38e minuut.
Sealey is nu in balbezit. Sealey geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sánchez de bal. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:5

40e minuut.
Tello Jorge probeert naar een medespeler te passen. Palacios bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mon zijn tegenspeler op de grond. Mon krijgt een gele kaart. Palacios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Palacios wilt de vrije trap nemen. Mon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:6

44e minuut.
Davis onderschept slim de pass. De La Cruz onderschept slim de pass. De La Cruz passt de bal met de wreef. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić schiet op doel. Cortázar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasivos Gatos 84%, TALIBANES FC 16%.
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:7

48e minuut.
De La Cruz speelt de bal door. Sánchez rent richting de bal. Sánchez passt de bal met de wreef. Kušljić rent richting de bal. Kušljić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cortázar met een harde bal richting middenveld. De La Cruz kopt de bal weg. Kušljić rent richting de bal. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Mayorga trapt de bal weg. Palacios is nu in balbezit. Palacios passt de bal zonder na te denken. Kušljić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Cortázar trapt de bal weg van het doel. Palacios heeft problemen om de bal te vangen. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Kušljić heeft problemen om de bal te vangen. Kušljić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:8

58e minuut.
De La Cruz met een sublieme pass. Kušljić rent richting de bal. Kušljić speelt de bal door. Sánchez is nu in balbezit. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Miliadis bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Cruz geeft een hoge lob. Tello Jorge springt en kopt de bal. Cortázar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:9

61e minuut.
Davis is nu in balbezit. Davis passt de bal zonder na te denken. Kušljić rent richting de bal. Sánchez rent richting de bal. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Cortázar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Tello Jorge is nu in balbezit. Tello Jorge speelt de bal door. Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Espinosa de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Ibarra passt de bal in één keer door. Palacios rent richting de bal. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Tello Jorge is nu in balbezit. Tello Jorge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
De La Cruz is nu in balbezit. Palacios rent richting de bal. Palacios probeert naar een medespeler te passen. Kušljić is nu in balbezit. Kušljić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
De La Cruz rent richting de bal. De La Cruz passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Espinosa de bal. Kušljić rent richting de bal. Kušljić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pasivos Gatos 70%, TALIBANES FC 30%.
Pasivos Gatos - TALIBANES FC 0:9