Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Hijos Ahura Mazda Fc
Normal Tactiek Ahura 2.0
44% Balbezit 56%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 46.2
weak Schieten formidable
weak Passen solid
poor Verdedigen good


1e minuut.
Pera probeert naar een medespeler te passen. Puñales is nu in balbezit. Puñales passt de bal met de wreef. Caicedo rent richting de bal. Caicedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 0:1

6e minuut.
Mon verovert de bal door een tackle van achteren. Mon passt de bal zonder na te denken. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 0:2

7e minuut.
Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Palofox verovert de bal door een tackle van achteren. Palofox passt de bal zonder na te denken. Puñales is nu in balbezit. Puñales haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Portillo speelt de bal door. Klungelig pakt Acıkan de bal. Valentine is nu in balbezit. Acıkan verovert de bal door een tackle van achteren. Acıkan geeft een hoge lob. Armijo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Puñales is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 0:3

10e minuut.
Rueda is nu in balbezit. Puñales is nu in balbezit. Rueda schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rueda krijgt een gele kaart. Puñales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Llompart zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera geeft een hoge lob. Puñales maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 0:4

12e minuut.
Valentine passt de bal in één keer door. Portillo is nu in balbezit. Caicedo begaat een overtreding. Caicedo krijgt een gele kaart. Portillo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Portillo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hugués verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rueda rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:4

13e minuut.
Samudio verovert de bal door een tackle van achteren. Samudio met een sublieme pass. Pacheco heeft problemen om de bal te vangen. Puñales onderschept slim de pass. Puñales draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Caicedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nimbley met een sublieme pass. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Portillo probeert de bal met de borst te controleren. Acıkan met een sublieme pass. Caicedo heeft problemen om de bal te vangen. Puñales is nu in balbezit. Puñales schiet op doel. Armijo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samaniego heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Rueda rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rueda met een snelle inworp. Reed bereikt de bal nog maar net als eerste. Reed geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Acıkan is nu in balbezit. Acıkan passt de bal met de wreef. Nimbley met een sublieme pass. Puñales is nu in balbezit. Puñales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Portillo is nu in balbezit. Acıkan onderschept slim de pass. Acıkan geeft een hoge lob. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:5

31e minuut.
Mon is nu in balbezit. Mon probeert naar een medespeler te passen. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:6

32e minuut.
Caicedo is nu in balbezit. Valentine tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Caicedo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mungurov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Puñales kopt de bal weg. Daar is Pera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pera draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Acıkan geeft een hoge lob. Pera is nu in balbezit. Pera geeft de bal voor. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nimbley rent richting de bal. Nimbley speelt de bal door. Pera is nu in balbezit. Pera schiet op doel. Armijo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Hijos 80%, Ahura Mazda Fc 20%.
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:7

46e minuut.
Palofox bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueda is nu in balbezit. Rueda passt de bal met de wreef. Valentine is nu in balbezit. Valentine schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo passt de bal in één keer door. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:8

57e minuut.
Caicedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portillo onderschept slim de pass. Nimbley speelt de bal door. Pera heeft problemen om de bal te vangen. Pera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Mon rent richting de bal. Nimbley bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimbley passt de bal zonder na te denken. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:9

60e minuut.
Asilefe verovert de bal door een tackle van achteren. Asilefe probeert naar een medespeler te passen. Acıkan probeert naar een medespeler te passen. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales draait met de bal, schiet en ... Armijo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo haalt uit met een fantastische trap. Armijo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:10

61e minuut.
Caicedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Caicedo met een sublieme pass. Puñales bereikt de bal nog maar net als eerste. Puñales schiet op doel. Armijo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:11

69e minuut.
Rueda passt de bal in één keer door. Pera rent richting de bal. Pera probeert naar een medespeler te passen. Caicedo rent richting de bal. Caicedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mungurov is nu in balbezit. Mungurov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Samaniego de bal onder controle te krijgen. Pera is nu in balbezit. Pera draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:12

73e minuut.
Nimbley passt de bal zonder na te denken. Aldrete rent richting de bal. Caicedo onderschept slim de pass. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pérez de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Acıkan kopt de bal weg. Daar is Caicedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caicedo passt de bal met de wreef. Puñales rent richting de bal. Puñales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:13

78e minuut.
Pera onderschept slim de pass. Pera probeert naar een medespeler te passen. Caicedo is nu in balbezit. Puñales rent richting de bal. Puñales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:14

83e minuut.
Mon rent richting de bal. Mon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Puñales de bal. Puñales schiet op doel. Armijo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Mon met een sublieme pass. Klungelig pakt Puñales de bal. Puñales probeert naar een medespeler te passen. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nimbley is nu in balbezit. Nimbley probeert naar een medespeler te passen. Caicedo is nu in balbezit. Aldrete geeft een lange en hoge pass. Pera kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Caicedo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Portillo is nu in balbezit. Nimbley onderschept slim de pass. Nimbley geeft een hoge lob. Puñales krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Hijos 88%, Ahura Mazda Fc 12%.
AC Hijos - Ahura Mazda Fc 1:15