Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tranquilos Osos Cumbancha LLS
Normal Tactiek Medios 3
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 39.4
slecht Schieten goed
waardeloos Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


2e minuut.
Ordak passt de bal met de wreef. Kuiper bereikt de bal nog maar net als eerste. Rentería begaat een overtreding. Kuiper raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuiper kan niet meer verder spelen.

9e minuut.
Santa is nu in balbezit. Galbraith verovert de bal door een tackle van achteren. Galbraith passt de bal in één keer door. Gamer rent richting de bal. Gamer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:1

11e minuut.
Dýčka speelt de bal door. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Falcón zijn tegenspeler op de grond. Falcón is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Ordak raakt geblesseerd tijdens het duel. Krokowicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kennion kopt de bal weg. Daar is Santa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Çeviker is nu in balbezit. Çeviker met een sublieme pass. Santa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Chalkias controleert de bal met de borst. Gamer is nu in balbezit. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:2

22e minuut.
Barría bereikt de bal nog maar net als eerste. Galbraith is nu in balbezit. Çeviker rent richting de bal. Chalkias rent richting de bal. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:3

28e minuut.
Galbraith met een snelle inworp. Çeviker is nu in balbezit. Çeviker met een sublieme pass. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Barría heeft problemen om de bal te vangen. Gamer is nu in balbezit. Gamer passt de bal in één keer door. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Rentería rent richting de bal. Rentería geeft de bal voor. Stewart kopt de bal weg. Daar is Chalkias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkias schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Barría is nu in balbezit. Ordak onderschept slim de pass. Ordak passt de bal zonder na te denken. Chalkias rent richting de bal. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Chung kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Gamer rent richting de bal. Gamer passt de bal met de wreef. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:4

34e minuut.
Rentería is nu in balbezit. Gamer verovert de bal door een tackle van achteren. Gamer passt de bal in één keer door. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias draait met de bal, schiet en ... Chung bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:5

37e minuut.
Santa rent richting de bal. Galbraith onderschept slim de pass. Galbraith probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chalkias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:6

39e minuut.
Miranda trapt de bal weg. Ordak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ordak probeert naar een medespeler te passen. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Osos 84%, Cumbancha LLS 16%.
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:6

59e minuut.
Kennion geeft de bal voor. Galbraith is nu in balbezit. Galbraith probeert naar een medespeler te passen. Ordak rent richting de bal. Ordak geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chung met een sublieme pass. Çeviker rent richting de bal. Çeviker passt de bal in één keer door. Chalkias bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:7

61e minuut.
Ordak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çeviker is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rentería. Çeviker wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Çeviker kan niet meer verder spelen. Ordak wilt de vrije trap nemen. Doeltrap. Chung trapt de bal weg van het doel. Gamer kan de bal niet met de borst controleren. Gamer draait met de bal, schiet en ... Chung probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Daar is Rentería, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ordak rent richting de bal. Ordak passt de bal met de wreef. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ordak geeft een lange en hoge pass. Chalkias rent richting de bal. Chalkias haalt uit met een fantastische trap. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. De bal raakt de paal.

72e minuut.
Chung trapt de bal weg van het doel. Ordak kopt de bal weg. Chalkias probeert de bal met de borst te controleren. Gamer rent richting de bal. Gamer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Dasent speelt de bal door. Dýčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Dýčka geeft een lange en hoge pass. Galbraith geeft de bal voor. Gamer maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer probeert naar een medespeler te passen. Chalkias is nu in balbezit. Chalkias haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:8

83e minuut.
Alvarado speelt de bal door. Barría is nu in balbezit. Barría passt de bal in één keer door. Gamer is nu in balbezit. Gamer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tranquilos Osos 80%, Cumbancha LLS 20%.
Tranquilos Osos - Cumbancha LLS 0:9