Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sporting Kadafi Dynawet FC
Normal Tactiek Training 1.0
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 49
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 42.5
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Buitrago is nu in balbezit. Buitrago met een sublieme pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Geri probeert naar een medespeler te passen. Buitrago rent richting de bal. Buitrago passt de bal in één keer door. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:1

4e minuut.
Ureña geeft een lange en hoge pass. Barrios kopt de bal weg. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Samudio de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:2

6e minuut.
Daley passt de bal in één keer door. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago speelt de bal door. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Cooper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Buitrago is nu in balbezit. Buitrago geeft de bal voor. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley is nu in balbezit. Daley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:3

14e minuut.
Samudio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Buitrago geeft een hoge lob. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:4

17e minuut.
Geri verovert de bal door een tackle van achteren. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley passt de bal met de wreef. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:5

20e minuut.
Leguizamo probeert naar een medespeler te passen. Cooper met een sublieme pass. Barrios probeert naar een medespeler te passen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Daley controleert de bal met de borst. Daley met een sublieme pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios schiet op doel. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:6

25e minuut.
Daley rent richting de bal. Daley passt de bal met de wreef. Barrios is nu in balbezit. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez bokst de bal weg.

27e minuut.
Barrios passt de bal zonder na te denken. Cooper met een sublieme pass. Padilla is nu in balbezit. Barrios onderschept slim de pass. Barrios draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:7

28e minuut.
Daley passt de bal zonder na te denken. Cooper is nu in balbezit. Lorenzo rent richting de bal. Cooper verovert de bal door een tackle van achteren. Cooper geeft een hoge lob. Sánchez bokst de bal weg. Barrios springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:8

29e minuut.
Daley onderschept slim de pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley is nu in balbezit. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:9

32e minuut.
Cooper met een sublieme pass. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Padilla legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Padilla krijgt een gele kaart. Barrios is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barrios legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:10

33e minuut.
Malcom probeert naar een medespeler te passen. Buitrago is nu in balbezit. Buitrago passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Daley probeert naar een medespeler te passen. Lorenzo is nu in balbezit. Barrios onderschept slim de pass. Barrios draait met de bal, schiet en ... Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:11

38e minuut.
Hau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Buitrago zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft een hoge lob. Sánchez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hau is nu in balbezit. Daley onderschept slim de pass. Daley met een sublieme pass. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:12

44e minuut.
Padilla is nu in balbezit. Cooper onderschept slim de pass. Cooper probeert naar een medespeler te passen. Daley rent richting de bal. Daley draait met de bal, schiet en ... Sánchez bokst de bal weg. Barrios kan de bal niet met de borst controleren. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kadafi 81%, Dynawet FC 19%.
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:13

48e minuut.
Buitrago rent richting de bal. Buitrago geeft een hoge lob. Barrios rent richting de bal. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:14

50e minuut.
Cortez onderschept slim de pass. Cortez geeft een lange en hoge pass. Buitrago kopt de bal weg. Barrios heeft problemen om de bal te vangen. Barrios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:15

52e minuut.
Geri onderschept slim de pass. Geri met een sublieme pass. Buitrago met een sublieme pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:16

55e minuut.
Cooper passt de bal zonder na te denken. Geri heeft problemen om de bal te vangen. Geri passt de bal met de wreef. Barrios bereikt de bal nog maar net als eerste. Barrios haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Doeltrap. Sánchez trapt de bal weg. Geri kopt de bal weg. Barrios rent richting de bal. Barrios haalt uit met een fantastische trap. Sánchez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:17

61e minuut.
Buitrago is nu in balbezit. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Barrios kopt de bal weg. Daley is nu in balbezit. Daley schiet op doel. Sánchez bokst de bal weg.

63e minuut.
Daley kopt de bal weg. Barrios rent richting de bal. Padilla rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Barrios draait met de bal, schiet en ... Sánchez bokst de bal weg.

64e minuut.
Buitrago geeft een lange en hoge pass. Daar is Samudio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ... Sánchez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:18

65e minuut.
Urrutia is nu in balbezit. Urrutia passt de bal zonder na te denken. Padilla rent richting de bal. Barrios onderschept slim de pass. Barrios draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Buitrago verovert de bal door een tackle van achteren. Buitrago geeft een lange en hoge pass. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. Padilla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sánchez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:19

68e minuut.
Ávila speelt de bal door. Klungelig pakt Urrutia de bal. Barrios is nu in balbezit. Barrios schiet op doel. Sánchez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Samudio geeft de bal voor. Ureña kopt de bal weg. Geri probeert naar een medespeler te passen. Daley rent richting de bal. Daley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Malcom bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago verovert de bal door een tackle van achteren. Buitrago probeert naar een medespeler te passen. Barrios is nu in balbezit. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Cooper speelt de bal door. Geri bereikt de bal nog maar net als eerste. Geri probeert naar een medespeler te passen. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:20

77e minuut.
Buitrago is nu in balbezit. Malcom tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buitrago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cooper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Barrios springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:21

78e minuut.
Urrutia met een sublieme pass. Malcom is nu in balbezit. Malcom passt de bal met de wreef. Barrios rent richting de bal. Barrios draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cooper zijn tegenspeler op de grond. Espino raakt geblesseerd tijdens het duel. Gálvez komt het veld opgelopen. Beitía komt het veld opgelopen. Espitia Navarro komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Cooper speelt de bal door. Daar is Padilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitía schiet op doel. Sánchez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:22

89e minuut.
Geri speelt de bal door. Beitía bereikt de bal nog maar net als eerste. Beitía passt de bal met de wreef. Daley is nu in balbezit. Daley haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sporting Kadafi 81%, Dynawet FC 19%.
Sporting Kadafi - Dynawet FC 0:22