Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Arraijan F.C PIMBA`S F. C.
Normal Tactiek THE REVENAT
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 43
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen good


6e minuut.
Palacio geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bah met de inworp. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck schiet op doel. Frade bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:1

10e minuut.
Zagal rent richting de bal. Zagal geeft de bal voor. Zagal rent richting de bal. Cornejo verovert de bal door een tackle van achteren. Cornejo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Singh passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Morris de bal onder controle te krijgen. Bah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah geeft een lange en hoge pass. Cornejo springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Bah kopt de bal weg. Klungelig pakt Ibarra de bal. Rueck is nu in balbezit. Rueck draait met de bal, schiet en ... Frade probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:2

18e minuut.
Palacio verovert de bal door een tackle van achteren. Bah onderschept slim de pass. Bah probeert naar een medespeler te passen. Rueck is nu in balbezit. Rueck haalt uit met een fantastische trap. Frade bokst de bal weg. Ibarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibarra geeft een hoge lob. Morris is nu in balbezit. Morris geeft een lange en hoge pass. Frade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Singh speelt de bal door. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo schiet op doel. Zagal probeert de bal aan de voet te houden. Rueck maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:3

25e minuut.
Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Bah verovert de bal door een tackle van achteren. Bah probeert naar een medespeler te passen. Rueck heeft problemen om de bal te vangen. Rueck draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Kuncahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuncahyo geeft een hoge lob. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandoval rent richting de bal. Sandoval haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
Zagal geeft een hoge lob. Ibarra kopt de bal weg. Klungelig pakt Broce de bal. Morris verovert de bal door een tackle van achteren. Morris geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Sandoval kan de bal niet met de borst controleren. Zagal probeert naar een medespeler te passen. Palacio is nu in balbezit. Rueck onderschept slim de pass. Rueck draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Daar is Salinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morris rent richting de bal. Morris passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bah de bal. Bah draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Cornejo is nu in balbezit. Sandoval rent richting de bal. Cornejo is nu in balbezit. Cornejo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ibarra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck haalt uit met een fantastische trap. Frade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Zagal geeft een hoge lob. Inworp. Bah met de inworp. Daar is Cornejo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cornejo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan F.C 79%, PIMBA`S F. C. 21%.
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:3

49e minuut.
Morris met een sublieme pass. Klungelig pakt Zagal de bal. Rueck is nu in balbezit. Rueck schiet op doel. Frade maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:4

53e minuut.
Singh rent richting de bal. Bah verovert de bal door een tackle van achteren. Bah passt de bal zonder na te denken. Rueck rent richting de bal. Rueck haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:5

55e minuut.
Montenegro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah onderschept slim de pass. Bah passt de bal in één keer door. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:6

62e minuut.
Zagal met een sublieme pass. Morris speelt de bal door. Bah speelt de bal door. Klungelig pakt Morris de bal. Morris geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bah met een sublieme pass. Zanev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagal is nu in balbezit. Zagal geeft een lange en hoge pass. Rueck krijgt zijn hoofd ertegen. Frade probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Zagal met een snelle inworp. Bah rent richting de bal. Bah geeft de bal voor. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:7

84e minuut.
Morris kopt de bal weg. Sandoval bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah probeert naar een medespeler te passen. Rueck bereikt de bal nog maar net als eerste. Rueck haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Rueck is nu in balbezit. Rueck passt de bal in één keer door. Bah rent richting de bal. Sandoval rent richting de bal. Sandoval schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Sandoval de bal. Bah bereikt de bal nog maar net als eerste. Bah speelt de bal door. Sandoval is nu in balbezit. Sandoval schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Arraijan F.C 77%, PIMBA`S F. C. 23%.
Real Arraijan F.C - PIMBA`S F. C. 0:8