Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Demoledores FC Super Deportivo Balboa
352 Tactiek SSJG 2 BLUE
45% Balbezit 55%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 64
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 56
unsatisfactory Schieten outstanding
unsatisfactory Passen excellent
unsatisfactory Verdedigen good


1e minuut.
Perryman rent richting de bal. Perryman geeft de bal voor. Urbina probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Peña kopt de bal weg. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim is nu in balbezit. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Roberts verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim heeft problemen om de bal te vangen. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:1

9e minuut.
Ben Haim heeft problemen om de bal te vangen. Ben Haim passt de bal in één keer door. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ... Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:2

12e minuut.
Williams geeft een lange en hoge pass. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim passt de bal met de wreef. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:3

13e minuut.
Cedeño rent richting de bal. Cedeño passt de bal met de wreef. Granados kan de bal niet met de borst controleren. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:4

19e minuut.
Granados rent richting de bal. Mihułka verovert de bal door een tackle van achteren. Mihułka probeert naar een medespeler te passen. Ben Haim heeft problemen om de bal te vangen. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Moodie met een sublieme pass. Williams is nu in balbezit. Williams passt de bal zonder na te denken. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:5

22e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts rent richting de bal. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:6

23e minuut.
Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka passt de bal in één keer door. Daar is Ben Haim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Haim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:7

24e minuut.
Cedeño met een sublieme pass. Daar is Herron, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim rent richting de bal. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mihułka kopt de bal weg. Daar is Ben Haim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Haim passt de bal in één keer door. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Harris trapt de bal weg. Mihułka kopt de bal weg. Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Doeltrap. Harris trapt de bal weg. Ardelean kopt de bal weg. Williams geeft een lange en hoge pass. Roberts springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Mihułka kopt de bal weg. Daar is Moodie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roberts rent richting de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:8

30e minuut.
Lebeda passt de bal in één keer door. Roberts is nu in balbezit. Roberts speelt de bal door. Daar is Ben Haim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:9

32e minuut.
Bovell rent richting de bal. Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Ardelean speelt de bal door. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Santos rent richting de bal. Mihułka onderschept slim de pass. Mihułka met een sublieme pass. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:10

34e minuut.
Cedeño probeert naar een medespeler te passen. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean passt de bal zonder na te denken. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mihułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihułka geeft een lange en hoge pass. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:11

39e minuut.
Bramwell met een sublieme pass. Herron met een sublieme pass. Lebeda geeft de bal voor. Roberts rent richting de bal. Roberts haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:12

42e minuut.
Ben Haim kan de bal niet met de borst controleren. Ben Haim geeft de bal voor. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:13

44e minuut.
Ben Haim met een sublieme pass. Roberts rent richting de bal. Roberts met een sublieme pass. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean draait met de bal, schiet en ... Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Peña neemt de hoekschop. Ben Haim maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roberts maakt een snoekduik en kopt de bal. Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoledores FC 88%, Super Deportivo Balboa 12%.
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:14

46e minuut.
Hesketh geeft een lange en hoge pass. Peña rent richting de bal. Peña passt de bal met de wreef. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña speelt de bal door. Ardelean rent richting de bal. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:15

48e minuut.
Cedeño is nu in balbezit. Cedeño met een sublieme pass. Urbina rent richting de bal. Roberts rent richting de bal. Roberts probeert naar een medespeler te passen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Harris speelt de bal door. Peña kopt de bal weg. Klungelig pakt Moodie de bal. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ... Harris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:16

53e minuut.
Mihułka geeft een hoge lob. Ardelean kopt de bal weg. Bovell heeft problemen om de bal te vangen. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:17

54e minuut.
Ardelean passt de bal in één keer door. Moodie bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts onderschept slim de pass. Roberts schiet op doel. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:18

54e minuut.
Bramwell probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mihułka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Williams geeft een hoge lob. Roberts springt en kopt de bal. Harris verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Doeltrap. Harris trapt de bal weg. Williams kopt de bal weg. Roberts is nu in balbezit. Roberts haalt uit met een fantastische trap. Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Williams speelt de bal door. Klungelig pakt Moodie de bal. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim draait met de bal, schiet en ... Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:19

60e minuut.
Bovell kopt de bal weg. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal in één keer door. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ben Haim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moodie is nu in balbezit. Ben Haim onderschept slim de pass. Ben Haim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:20

61e minuut.
Arrotino komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Arrotino met een snelle inworp. Williams is nu in balbezit. Williams geeft een hoge lob. Roberts springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ardelean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Granados rent richting de bal. Arrotino onderschept slim de pass. Arrotino probeert naar een medespeler te passen. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bovell verovert de bal door een tackle van achteren. Peña probeert naar een medespeler te passen. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ... Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:21

66e minuut.
Williams verovert de bal door een tackle van achteren. Williams geeft een lange en hoge pass. Roberts kopt de bal weg. Ardelean rent richting de bal. Ardelean schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:22

68e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Roberts geeft een hoge lob. Klungelig pakt Granados de bal. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim passt de bal zonder na te denken. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schiet op doel. Harris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:23

70e minuut.
Williams kopt de bal weg. Ben Haim is nu in balbezit. Perryman rent richting de bal. Ben Haim verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Haim draait met de bal, schiet en ... Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Arrotino kopt de bal weg. Ben Haim rent richting de bal. Daar is Ben Haim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ben Haim haalt uit met een fantastische trap. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Roberts passt de bal met de wreef. Ardelean is nu in balbezit. Ardelean haalt uit met een fantastische trap. Harris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:24

75e minuut.
Peña rent richting de bal. Roberts is nu in balbezit. Roberts passt de bal in één keer door. Ardelean heeft problemen om de bal te vangen. Ardelean haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams passt de bal zonder na te denken. Arrotino probeert naar een medespeler te passen. Ben Haim is nu in balbezit. Ben Haim draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:25

80e minuut.
Moodie met een sublieme pass. Arrotino rent richting de bal. Arrotino geeft een hoge lob. Roberts heeft problemen om de bal te vangen. Roberts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:26

82e minuut.
Ardelean verovert de bal door een tackle van achteren. Roberts is nu in balbezit. Roberts passt de bal zonder na te denken. Ardelean rent richting de bal. Ardelean draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Harris trapt de bal weg van het doel. Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bovell geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peña met de inworp. Williams rent richting de bal. Williams geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Harris probeert naar een medespeler te passen. Williams kopt de bal weg. Roberts is nu in balbezit. Roberts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ben Haim bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Haim schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:27

87e minuut.
Perryman bereikt de bal nog maar net als eerste. Perryman geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arrotino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Williams geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Arrotino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Williams rent richting de bal. Williams probeert naar een medespeler te passen. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:28

88e minuut.
Cedeño met een sublieme pass. Bramwell heeft problemen om de bal te vangen. Roberts is nu in balbezit. Roberts draait met de bal, schiet en ... Harris bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Peña geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roberts springt en kopt de bal. Harris probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Klungelig pakt Roberts de bal. Roberts schiet op doel. Moodie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Demoledores FC 92%, Super Deportivo Balboa 8%.
Demoledores FC - Super Deportivo Balboa 0:29