Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hrabri Galebovi Razorni Rudar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Baćević passt de bal zonder na te denken. Novačić rent richting de bal. Novačić probeert naar een medespeler te passen. Alikalazović is nu in balbezit. Alikalazović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Grbić speelt de bal door. Popara is nu in balbezit. Kolundžija bereikt de bal nog maar net als eerste. Popara verovert de bal door een tackle van achteren. Popara draait met de bal, schiet en ... Ireiz bokst de bal weg.

27e minuut.
Đurđevac met een snelle inworp. Tamindžić geeft een hoge lob. Alikalazović is nu in balbezit. Alikalazović schiet op doel. Lakić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Todorović met een sublieme pass. Mudrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Parezanović begaat een overtreding. Mudrić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mudrić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrabri Galebovi 55%, Razorni Rudar 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hrabri Galebovi - Razorni Rudar 0:0

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ireiz trapt de bal weg van het doel. Đurđevac speelt de bal door. Alikalazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Alikalazović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hrabri Galebovi - Razorni Rudar 0:1

82e minuut.
Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić passt de bal zonder na te denken. Popara is nu in balbezit. Mudrić rent richting de bal. Mudrić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Kadijević rent richting de bal. Kadijević probeert naar een medespeler te passen. Popara bereikt de bal nog maar net als eerste. Mudrić rent richting de bal. Mudrić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hrabri Galebovi 55%, Razorni Rudar 45%.
Hrabri Galebovi - Razorni Rudar 0:1