Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK SARAJKA 2 Sjajni Pekar
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29 gemiddelde waardering 20.1
goed Schieten zwak
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen zwak


7e minuut.
Maltese onderschept slim de pass. Cvijić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maltese is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cvijić met een sublieme pass. Maltese neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Pajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Stambolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stallone rent richting de bal. Stambolić onderschept slim de pass. Stambolić speelt de bal door. Miladinović geeft een hoge lob. Milić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lapčević is nu in balbezit. Milić bokst de bal weg. Lapčević rent richting de bal. Lapčević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rikić rent richting de bal. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Krstić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krstić krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Krstić is nu in balbezit. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac speelt de bal door. Maltese rent richting de bal. Maltese schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Stambolić probeert naar een medespeler te passen. Lapčević is nu in balbezit. Isaković begaat een overtreding. Isaković krijgt een gele kaart. Lapčević raakt geblesseerd tijdens het duel. Miladinović met een snel genomen vrije trap. Lapčević maakt een snoekduik en kopt de bal. Milić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Stambolić met een sublieme pass. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević onderschept slim de pass. Rikić is nu in balbezit. Rikić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Ružić rent richting de bal. Ružić geeft een hoge lob. Vučinić geeft een hoge lob. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltese haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Stambolić rent richting de bal. Isaković verovert de bal door een tackle van achteren. Isaković geeft de bal voor. Maltese probeert de bal met de borst te controleren. Maltese haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Sjajni Pekar 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 55%, Sjajni Pekar 45%.
FK SARAJKA 2 - Sjajni Pekar 1:0

49e minuut.
Stallone rent richting de bal. Stallone met een sublieme pass. Maltese is nu in balbezit. Maltese haalt uit met een fantastische trap. Pajić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Sjajni Pekar 2:0

51e minuut.
Krstić is nu in balbezit. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Krstić begaat een overtreding. Maltese raakt geblesseerd tijdens het duel. Maltese wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Sjajni Pekar 3:0

53e minuut.
Stallone rent richting de bal. Miladinović rent richting de bal. Stallone begaat een overtreding. Stallone krijgt een gele kaart. Miladinović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vladić zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lapčević is nu in balbezit. Lapčević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Isaković speelt de bal door. Miladinović geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Ružić de bal onder controle te krijgen. Lapčević is nu in balbezit. Lapčević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Bogavac rent richting de bal. Maltese bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujisić rent richting de bal. Maltese onderschept slim de pass. Maltese haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Čvorović met een sublieme pass. Klungelig pakt Miladinović de bal. Miladinović passt de bal zonder na te denken. Lapčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapčević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Sjajni Pekar 3:1

80e minuut.
Isaković is nu in balbezit. Stallone rent richting de bal. Stallone met een sublieme pass. Maltese heeft problemen om de bal te vangen. Maltese draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK SARAJKA 2 - Sjajni Pekar 4:1

83e minuut.
Milovanović geeft een hoge lob. Stambolić is nu in balbezit. Stambolić speelt de bal door. Krstić heeft problemen om de bal te vangen. Krstić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK SARAJKA 2 58%, Sjajni Pekar 42%.
FK SARAJKA 2 - Sjajni Pekar 4:1