Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uplašeni Orlovi PANDURI FK
Normal Tactiek 5-2-3 N
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28.8
poor Schieten solid
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Radunović passt de bal in één keer door. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis passt de bal in één keer door. Owen rent richting de bal. Owen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Vitezović is nu in balbezit. Jurecki rent richting de bal. Jurecki passt de bal in één keer door. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Orlovi - PANDURI FK 0:1

9e minuut.
Vilović met een sublieme pass. Kanarellis heeft problemen om de bal te vangen. Vitezović is nu in balbezit. Kanarellis verovert de bal door een tackle van achteren. Kanarellis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Pîrvulescu is nu in balbezit. Pîrvulescu geeft een hoge lob. Ilić rent richting de bal. Kanarellis onderschept slim de pass. Kanarellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Orlovi - PANDURI FK 0:2

14e minuut.
Kanarellis schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pîrvulescu de bal onder controle te krijgen. Vitezović is nu in balbezit. Kanarellis onderschept slim de pass. Kanarellis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gardašević speelt de bal door. Gaio is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vitezović. Vitezović krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Vitezović heeft problemen om de bal te vangen. Owen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitezović verovert de bal door een tackle van achteren. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Orlovi - PANDURI FK 0:3

24e minuut.
Ćatić verovert de bal door een tackle van achteren. Owen verovert de bal door een tackle van achteren. Owen met een sublieme pass. Kanarellis rent richting de bal. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Zirojević trapt de bal weg. Castello kopt de bal weg. Kanarellis is nu in balbezit. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap. Zirojević bokst de bal weg.

29e minuut.
Nausch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mazić. Nausch is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gaio met een snel genomen vrije trap. Gardašević kopt de bal weg. Vilović heeft problemen om de bal te vangen. Castello rent richting de bal. Castello schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Gardašević geeft de bal voor. Šegrt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vilović rent richting de bal. Castello is nu in balbezit. Castello draait met de bal, schiet en ... Zirojević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Orlovi 72%, PANDURI FK 28%.
Uplašeni Orlovi - PANDURI FK 0:3

46e minuut.
Popa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Mazić rent richting de bal. Jurecki onderschept slim de pass. Jurecki met een sublieme pass. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Kanarellis rent richting de bal. Dubljević onderschept slim de pass. Dubljević passt de bal in één keer door. Popa is nu in balbezit. Popa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vitezović met een sublieme pass. Jurecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurecki passt de bal in één keer door. Daar is Kanarellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kanarellis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pîrvulescu is nu in balbezit. Pîrvulescu passt de bal met de wreef. Popa is nu in balbezit. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Orlovi - PANDURI FK 0:4

65e minuut.
Radunović rent richting de bal. Nausch onderschept slim de pass. Nausch passt de bal in één keer door. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Gardašević passt de bal in één keer door. Jurecki rent richting de bal. Jurecki passt de bal met de wreef. Kanarellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanarellis draait met de bal, schiet en ... Zirojević bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Orlovi - PANDURI FK 0:5

85e minuut.
Castello rent richting de bal. Dubljević is nu in balbezit. Met opzet legt Castello zijn tegenspeler op de grond. Castello krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Vitezović geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Castello met een snelle inworp. Jurecki probeert de bal met de borst te controleren. Jurecki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Orlovi 69%, PANDURI FK 31%.
Uplašeni Orlovi - PANDURI FK 0:5