Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veliki Student FC Repetitor
Normal Tactiek KoiKoi
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 35.4
weak Schieten very good
weak Passen good
poor Verdedigen average


7e minuut.
Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović passt de bal met de wreef. Mijić kan de bal niet met de borst controleren. Mijić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:1

10e minuut.
Koljević kopt de bal weg. Jorgović geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević geeft de bal voor. Mijić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Koljević verovert de bal door een tackle van achteren. Koljević passt de bal zonder na te denken. Jorgović speelt de bal door. Klungelig pakt Mijić de bal. Mijić draait met de bal, schiet en ... Antić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Vukosavljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:2

16e minuut.
Kapidžić kopt de bal weg. Klungelig pakt Mrkša de bal. Mitrinović speelt de bal door. Klungelig pakt Jorgović de bal. Jorgović geeft een hoge lob. Paal! Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:3

19e minuut.
Adžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Koljević geeft de bal voor. Vukosavljević kopt de bal weg. Mijić is nu in balbezit. Mijić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jorgović zal de hoekschop nemen. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:4

23e minuut.
Bulović onderschept slim de pass. Bulović geeft een lange en hoge pass. Šćepanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:5

26e minuut.
Ćatović is nu in balbezit. Jorgović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorgović passt de bal zonder na te denken. Mijić is nu in balbezit. Mijić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Koljević kopt de bal weg. Jorgović probeert naar een medespeler te passen. Mijić is nu in balbezit. Mijić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:6

28e minuut.
Adžić rent richting de bal. Adžić passt de bal met de wreef. Daar is Mrkša, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević schiet op doel. Antić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mijić onderschept slim de pass. Mijić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Đurašinović de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Koljević heeft problemen om de bal te vangen. Jorgović is nu in balbezit. Jorgović passt de bal in één keer door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Milovanović met een harde bal richting middenveld. Koljević is nu in balbezit. Jekić begaat een overtreding. Jekić krijgt een gele kaart. Koljević raakt geblesseerd tijdens het duel. Koljević zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Vukosavljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mrkša is nu in balbezit. Jorgović onderschept slim de pass. Jorgović geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Ćatović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jorgović onderschept slim de pass. Jorgović geeft een hoge lob. Mijić is nu in balbezit. Mijić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kapidžić geeft de bal voor. Šćepanović kopt de bal weg. Jorgović speelt de bal door. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Mijić is nu in balbezit. Mijić haalt uit met een fantastische trap. Milovanović probeert de bal aan de voet te houden. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Student 80%, FC Repetitor 20%.
Veliki Student - FC Repetitor 0:7

48e minuut.
Mijić verovert de bal door een tackle van achteren. Mijić geeft een lange en hoge pass. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:8

51e minuut.
Antić met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kapidžić met een snelle inworp. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Mrkša met de inworp. Jorgović probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:9

53e minuut.
Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović probeert naar een medespeler te passen. Koljević rent richting de bal. Koljević passt de bal zonder na te denken. Jorgović geeft de bal voor. Antić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Jorgović is nu in balbezit. Jorgović passt de bal met de wreef. Vukosavljević rent richting de bal. Vukosavljević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:10

58e minuut.
Tepavčević is nu in balbezit. Koljević onderschept slim de pass. Koljević geeft een hoge lob. Daar is Đurašinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vukosavljević is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Koljević rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Šćepanović. Koljević is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koljević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mijić rent richting de bal. Mijić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:11

68e minuut.
Šćepanović kopt de bal weg. Koljević heeft problemen om de bal te vangen. Koljević geeft een lange en hoge pass. Daar is Mijić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mijić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Koljević kopt de bal weg. Jorgović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorgović probeert naar een medespeler te passen. Vukosavljević is nu in balbezit. Vukosavljević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:12

72e minuut.
Jorgović geeft een lange en hoge pass. Milovanović heeft problemen om de bal te vangen. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Kapidžić geeft een hoge lob. Mijić speelt de bal door. Klungelig pakt Vukosavljević de bal. Vukosavljević schiet op doel. Na een snelle pass probeert Đurašinović de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bulović verovert de bal door een tackle van achteren. Bulović geeft de bal voor. Mijić rent richting de bal. Mijić schiet op doel. Antić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veliki Student - FC Repetitor 0:13

88e minuut.
Mijić geeft een hoge lob. Daar is Mitrinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćatović is nu in balbezit. Mijić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mijić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veliki Student 84%, FC Repetitor 16%.
Veliki Student - FC Repetitor 0:13