Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Tekstilac Crnogorski Omladinski Centar
Normal Tactiek 442 srp boka
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 49.9
poor Schieten solid
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Joksimović speelt de bal door. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević geeft de bal voor. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:1

6e minuut.
Đordić geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostić met de inworp. Milovanović geeft een hoge lob. Joksimović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Doeltrap. Čolić met een harde bal richting middenveld. Ćustović speelt de bal door. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:2

11e minuut.
Daar is Kostić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kostić speelt de bal door. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Đordić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. Čolić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:3

13e minuut.
Milovanović is nu in balbezit. Milovanović passt de bal zonder na te denken. Koprivica rent richting de bal. Bjelošević onderschept slim de pass. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:4

14e minuut.
Bjegović rent richting de bal. Bjegović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Grabovac de bal. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:5

15e minuut.
Bjelošević geeft een hoge lob. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović schiet op doel. Čolić probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kostić passt de bal met de wreef. Joksimović is nu in balbezit. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Koprivica probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Joksimović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kostić de bal. Kostić met een sublieme pass. Dačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačević geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bjelošević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joksimović rent richting de bal. Joksimović passt de bal in één keer door. Dačević rent richting de bal. Dačević geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Na een snelle pass probeert Marković de bal onder controle te krijgen. Grabovac rent richting de bal. Ćustović onderschept slim de pass. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Marković is nu in balbezit. Milovanović verovert de bal door een tackle van achteren. Milovanović geeft de bal voor. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:6

33e minuut.
Kostić speelt de bal door. Koprivica rent richting de bal. Joksimović onderschept slim de pass. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Bjelošević kopt de bal weg. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović passt de bal met de wreef. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Grabovac met een snelle inworp. Stojković bereikt de bal nog maar net als eerste. Stojković passt de bal met de wreef. Dačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačević haalt uit met een fantastische trap. Čolić bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kostić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bjelošević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:7

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dačević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ćustović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćustović draait met de bal, schiet en ... Joksimović maakt een snoekduik en kopt de bal. Čolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bjelošević krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:8

43e minuut.
Kostić probeert naar een medespeler te passen. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević speelt de bal door. Daar is Joksimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Tekstilac 84%, Crnogorski Omladinski Centar 16%.
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:9

49e minuut.
Milovanović met een sublieme pass. Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Kostić met een sublieme pass. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bjelošević maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović geeft een lange en hoge pass. Bjelošević heeft problemen om de bal te vangen. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević passt de bal met de wreef. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Joksimović draait met de bal, schiet en ... Čolić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Čolić probeert naar een medespeler te passen. Milovanović kopt de bal weg. Daar is Joksimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Čolić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Vukić geeft de bal voor. Đordić kopt de bal weg. Klungelig pakt Stojković de bal. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Vukić passt de bal in één keer door. Dačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Dačević geeft een lange en hoge pass. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bjelošević passt de bal met de wreef. Joksimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević rent richting de bal. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Đordić rent richting de bal. Joksimović verovert de bal door een tackle van achteren. Joksimović passt de bal met de wreef. Bjelošević is nu in balbezit. Bjelošević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:10

79e minuut.
Kostić geeft de bal voor. Čolić probeert naar een medespeler te passen. Ćustović kopt de bal weg. Kostić probeert de bal met de borst te controleren. Kostić geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Joksimović is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:11

81e minuut.
Bjegović rent richting de bal. Vešović geeft de bal voor. Joksimović kopt de bal weg. Bjelošević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjelošević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ćustović probeert de bal aan de voet te houden. Grabovac rent richting de bal. Grabovac speelt de bal door. Krstojević is nu in balbezit. Krstojević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Đordić geeft een lange en hoge pass. Milovanović kan de bal niet met de borst controleren. Milovanović probeert naar een medespeler te passen. Joksimović heeft problemen om de bal te vangen. Joksimović haalt uit met een fantastische trap. Čolić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Tekstilac 74%, Crnogorski Omladinski Centar 26%.
Crnogorski Tekstilac - Crnogorski Omladinski Centar 0:12