Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SK Stolari ФК Српска Бока
Normal Tactiek Рејунион
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 32.9
slecht Schieten matig
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Grković kopt de bal weg. Babulewicz is nu in balbezit. Đurđić bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz onderschept slim de pass. Babulewicz schiet op doel. Čančar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:1

8e minuut.
Živković kopt de bal weg. Grković is nu in balbezit. Grković probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz haalt uit met een fantastische trap. Čančar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Živković met een sublieme pass. Daar is Aćimović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aćimović passt de bal met de wreef. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Baucal de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:2

21e minuut.
Đurđić kopt de bal weg. Živković is nu in balbezit. Živković geeft een hoge lob. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:3

22e minuut.
Babulewicz rent richting de bal. Maslovarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aćimović met een sublieme pass. Grković is nu in balbezit. Grković geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Živković rent richting de bal. Živković passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grković de bal. Grković geeft een lange en hoge pass. Aćimović springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Živković is nu in balbezit. Živković passt de bal zonder na te denken. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:4

28e minuut.
Živković is nu in balbezit. Živković geeft de bal voor. Čančar met een sublieme pass. Živković geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:5

34e minuut.
Aćimović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aćimović passt de bal in één keer door. Babulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Babulewicz schiet op doel. Čančar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Danilović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pavlović komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Stolari 73%, ФК Српска Бока 27%.
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:5

47e minuut.
Matošić probeert naar een medespeler te passen. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Aćimović is nu in balbezit. Aćimović schiet op doel. Čančar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:6

49e minuut.
Grković passt de bal zonder na te denken. Aćimović rent richting de bal. Mijatović bereikt de bal nog maar net als eerste. Aćimović onderschept slim de pass. Aćimović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:7

51e minuut.
Aćimović onderschept slim de pass. Aćimović passt de bal in één keer door. Mijatović probeert de bal aan de voet te houden. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:8

57e minuut.
Grubačić met een sublieme pass. Šarić rent richting de bal. Milićević schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Milićević is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

58e minuut.
Grković onderschept slim de pass. Grković geeft de bal voor. Klungelig pakt Mijatović de bal. Aćimović is nu in balbezit. Aćimović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:9

62e minuut.
Aćimović verovert de bal door een tackle van achteren. Aćimović passt de bal in één keer door. Babulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Babulewicz draait met de bal, schiet en ... Čančar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:10

87e minuut.
Živković bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković geeft de bal voor. Baucal kopt de bal weg. Aćimović is nu in balbezit. Aćimović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:11

89e minuut.
Grubačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Živković verovert de bal door een tackle van achteren. Živković met een sublieme pass. Babulewicz is nu in balbezit. Babulewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SK Stolari 79%, ФК Српска Бока 21%.
SK Stolari - ФК Српска Бока 0:11