Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Borac FC Elite
Normal Tactiek odiranjeee
41% Balbezit 59%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 58
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
18.5 gemiddelde waardering 59.6
zwak Schieten formidabel
slecht Passen uitmuntend
hopeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Yengeç bereikt de bal nog maar net als eerste. Yengeç passt de bal in één keer door. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet haalt uit met een fantastische trap. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Yengeç geeft de bal voor. Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tranchet de bal. Tranchet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:1

4e minuut.
Bermúdez speelt de bal door. Baniciu is nu in balbezit. Baniciu passt de bal met de wreef. Tranchet rent richting de bal. Tranchet schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:2

7e minuut.
Tranchet geeft een lange en hoge pass. Kapisoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Andrysz rent richting de bal. Andrysz draait met de bal, schiet en ... Nikolić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Yengeç zal de hoekschop nemen. Tranchet springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Yengeç passt de bal in één keer door. Andrysz rent richting de bal. Andrysz met een sublieme pass. Tranchet rent richting de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:3

15e minuut.
Rodríguez Durán kopt de bal weg. Yengeç is nu in balbezit. Yengeç geeft een lange en hoge pass. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet is nu in balbezit. Andrysz rent richting de bal. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Arsić rent richting de bal. Tranchet onderschept slim de pass. Tranchet passt de bal met de wreef. Andrysz rent richting de bal. Andrysz schiet op doel. Mešter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:4

20e minuut.
Mešter trapt de bal weg van het doel. Yengeç kan de bal niet met de borst controleren. Yengeç passt de bal in één keer door. Andrysz is nu in balbezit. Andrysz draait met de bal, schiet en ... Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tranchet rent richting de bal. Tranchet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:5

22e minuut.
Baniciu heeft problemen om de bal te vangen. Baniciu passt de bal zonder na te denken. Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tranchet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tranchet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kapisoda kopt de bal weg. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal met de wreef. Andrysz rent richting de bal. Andrysz schiet op doel. Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kapisoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet onderschept slim de pass. Tranchet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:6

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rodríguez Durán met de inworp. Daar is Yengeç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yengeç geeft een lange en hoge pass. Tranchet krijgt zijn hoofd ertegen. Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Yengeç kopt de bal weg. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz passt de bal zonder na te denken. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nikolić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Kapisoda probeert de bal aan de voet te houden. Baniciu kopt de bal weg. Nikolić is nu in balbezit. Andrysz onderschept slim de pass. Andrysz schiet op doel. Mešter verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Bermúdez passt de bal met de wreef. Yengeç probeert naar een medespeler te passen. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Kapisoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Arsić heeft problemen om de bal te vangen. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz schiet op doel. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:7

37e minuut.
Vanović rent richting de bal. Vanović geeft een lange en hoge pass. Baniciu kopt de bal weg. Tranchet rent richting de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:8

38e minuut.
Klungelig pakt Tranchet de bal. Kapisoda is nu in balbezit. Tranchet onderschept slim de pass. Tranchet schiet op doel. Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:9

41e minuut.
Beatović is nu in balbezit. Arsić is nu in balbezit. Andrysz verovert de bal door een tackle van achteren. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:10

44e minuut.
Nikolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz onderschept slim de pass. Tranchet rent richting de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Mešter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borac 81%, FC Elite 19%.
FC Borac - FC Elite 0:11

46e minuut.
Tranchet passt de bal zonder na te denken. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez passt de bal met de wreef. Andrysz is nu in balbezit. Andrysz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mešter trapt de bal weg. Bermúdez kopt de bal weg. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Yengeç is nu in balbezit. Yengeç passt de bal met de wreef. Andrysz rent richting de bal. Andrysz haalt uit met een fantastische trap. Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:12

51e minuut.
Yengeç raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Isbrandt komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Rodríguez Durán onderschept slim de pass. Rodríguez Durán geeft de bal voor. Tranchet is nu in balbezit. Andrysz rent richting de bal. Andrysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:13

57e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal in één keer door. Andrysz rent richting de bal. Andrysz schiet op doel. Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:14

59e minuut.
Gurović is nu in balbezit. Rodríguez Durán onderschept slim de pass. Rodríguez Durán probeert naar een medespeler te passen. Tranchet rent richting de bal. Tranchet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt geeft een hoge lob. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz haalt uit met een fantastische trap. Kapisoda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Mešter trapt de bal weg van het doel. Isbrandt kopt de bal weg. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Perišić passt de bal zonder na te denken. Redžić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniciu met een sublieme pass. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet schiet op doel. Mešter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Nikolić met een sublieme pass. Klungelig pakt Vanović de bal. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt geeft een lange en hoge pass. Tranchet springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Baniciu is nu in balbezit. Baniciu geeft de bal voor. Daar is Kapisoda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tranchet is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Baniciu stond buitenspel. Kasalica maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Andrysz is nu in balbezit. Andrysz schiet op doel. Mešter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:15

70e minuut.
Inworp. Baniciu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bermúdez met een sublieme pass. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:16

72e minuut.
Bermúdez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Andrysz de bal. Andrysz passt de bal met de wreef. Tranchet rent richting de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Mešter bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:17

74e minuut.
Vanović speelt de bal door. Bujor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujor passt de bal met de wreef. Tranchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

75e minuut.
Andrysz passt de bal in één keer door. Baniciu met een sublieme pass. Bermúdez is nu in balbezit. Bermúdez geeft een hoge lob. Andrysz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:18

77e minuut.
Bujor met een sublieme pass. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tranchet rent richting de bal. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kapisoda de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Baniciu zal de hoekschop nemen. Andrysz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:19

80e minuut.
Bermúdez geeft een lange en hoge pass. Daar is Vanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Andrysz bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrysz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Kaluđerović heeft problemen om de bal te vangen. Isbrandt bereikt de bal nog maar net als eerste. Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Baniciu geeft de bal voor. Andrysz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Isbrandt verovert de bal door een tackle van achteren. Isbrandt geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kapisoda de bal. Tranchet is nu in balbezit. Tranchet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Bermúdez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pajčin komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Isbrandt onderschept slim de pass. Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Tranchet heeft problemen om de bal te vangen. Tranchet draait met de bal, schiet en ... Mešter maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Borac - FC Elite 0:20

89e minuut.
Gurović passt de bal in één keer door. Isbrandt is nu in balbezit. Isbrandt passt de bal zonder na te denken. Andrysz is nu in balbezit. Andrysz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Borac 91%, FC Elite 9%.
FC Borac - FC Elite 0:20