Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uplašeni Panteri AS Roma HN
Normal Tactiek Roma
40% Balbezit 60%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 41.7
weak Schieten solid
poor Passen adequate
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Cvjetičanin rent richting de bal. Puzić rent richting de bal. Puzić passt de bal met de wreef. Topić is nu in balbezit. Topić haalt uit met een fantastische trap. Ulema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Panteri - AS Roma HN 0:1

23e minuut.
Puzić is nu in balbezit. Puzić passt de bal zonder na te denken. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić rent richting de bal. Topić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Topić onderschept slim de pass. Topić passt de bal met de wreef. Puzić heeft problemen om de bal te vangen. Puzić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Panteri - AS Roma HN 0:2

33e minuut.
Lacković met een sublieme pass. Przyjemski rent richting de bal. Przyjemski passt de bal zonder na te denken. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukašinović haalt uit met een fantastische trap. Ulema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Na een snelle pass probeert Reljić de bal onder controle te krijgen. Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović geeft een hoge lob. Topić is nu in balbezit. Topić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Kojić met een harde bal richting middenveld. Yanru kopt de bal weg. Klungelig pakt Reljić de bal. Topić is nu in balbezit. Topić schiet op doel. Ulema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vukašinović zal de hoekschop nemen. Topić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Panteri - AS Roma HN 0:3

45e minuut.
Vukašinović onderschept slim de pass. Vukašinović speelt de bal door. Topić rent richting de bal. Topić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Panteri - AS Roma HN 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Panteri 78%, AS Roma HN 22%.
Uplašeni Panteri - AS Roma HN 0:4

56e minuut.
Cvjetičanin geeft een hoge lob. Radojević kopt de bal weg. Vukašinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić rent richting de bal. Topić draait met de bal, schiet en ... Ulema verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Ćeranić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Topić rent richting de bal. Topić passt de bal zonder na te denken. Puzić bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Doeltrap. Ulema met een harde bal richting middenveld. Yanru kopt de bal weg. Topić rent richting de bal. Topić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Topić verovert de bal door een tackle van achteren. Topić speelt de bal door. Međedović probeert naar een medespeler te passen. Topić is nu in balbezit. Topić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Stec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yanru rent richting de bal. Yanru met een sublieme pass. Topić rent richting de bal. Topić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Vukašinović kopt de bal weg. Topić rent richting de bal. Krapović bereikt de bal nog maar net als eerste. Topić verovert de bal door een tackle van achteren. Topić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Panteri - AS Roma HN 0:5

89e minuut.
Vukašinović rent richting de bal. Vukašinović passt de bal met de wreef. Topić rent richting de bal. Topić schiet op doel. Reljić probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ulema probeert wanhopig de bal te grijpen. Na een snelle pass probeert Ćeranić de bal onder controle te krijgen. Stec bereikt de bal nog maar net als eerste. Puzić rent richting de bal. Puzić haalt uit met een fantastische trap. Paal! Topić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uplašeni Panteri - AS Roma HN 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uplašeni Panteri 69%, AS Roma HN 31%.
Uplašeni Panteri - AS Roma HN 0:6