Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Crnogorski Radnik ФК Црногорац
Normal Tactiek new ++
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 24
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 36.4
poor Schieten poor
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Vujanović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chada rent richting de bal. Chada passt de bal in één keer door. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Chada probeert naar een medespeler te passen. Bakkejord heeft problemen om de bal te vangen. Gligorić rent richting de bal. Bakkejord verovert de bal door een tackle van achteren. Bakkejord geeft een lange en hoge pass. Paal!

13e minuut.
Jarić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakkejord met een snelle inworp. Paulista bereikt de bal nog maar net als eerste. Paulista geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Paulista passt de bal in één keer door. Chada is nu in balbezit. Chada passt de bal in één keer door. Vlajković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlajković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vlajković geeft een lange en hoge pass. Chada rent richting de bal. Chada passt de bal met de wreef. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - ФК Црногорац 0:1

35e minuut.
Velić rent richting de bal. Velić geeft een hoge lob. Inworp. Ćetković met de inworp. Chada geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - ФК Црногорац 0:2

39e minuut.
Lugonjić geeft een hoge lob. Mirić geeft de bal voor. Merdović heeft problemen om de bal te vangen. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 79%, ФК Црногорац 21%.
Crnogorski Radnik - ФК Црногорац 0:2

48e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mićović trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bakkejord zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paulista geeft een lange en hoge pass. Mićović bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bakkejord geeft de bal voor. Merdović rent richting de bal. Chada verovert de bal door een tackle van achteren. Chada geeft een hoge lob. Vlajković maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - ФК Црногорац 0:3

75e minuut.
Bakkejord onderschept slim de pass. Bakkejord probeert naar een medespeler te passen. Paulista met een sublieme pass. Daar is Vlajković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlajković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Velić trapt de bal weg. Chada probeert naar een medespeler te passen. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Mićović trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chada met de inworp. Paulista is nu in balbezit. Paulista geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Chada heeft problemen om de bal te vangen. Chada geeft de bal voor. Vlajković is nu in balbezit. Vlajković haalt uit met een fantastische trap. Mićović probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Daar is Velić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujanović is nu in balbezit. Vujanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Crnogorski Radnik - ФК Црногорац 0:4

84e minuut.
Komljenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Komljenović geeft de bal voor. Chada probeert de bal met de borst te controleren. Vujanović rent richting de bal. Vujanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Čizmić rent richting de bal. Paulista onderschept slim de pass. Paulista passt de bal zonder na te denken. Vujanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Crnogorski Radnik 87%, ФК Црногорац 13%.
Crnogorski Radnik - ФК Црногорац 0:4